Mainos

CNN: Melania Trumpin mukaan hänen miehensä yllytettiin törkypuheisiin – "Hän ei ollut se mies, jonka tunnen"

3:31

Yhdysvalloissa republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin vaimo Melania Trump on ottanut kantaa miehensä kourintakommentteihin. Uutiskanava CNN:lle antamassaan haastattelussa Melania Trump sanoo, että hänen miestään yllytettiin vuonna 2005 kuvatulla videolla. Videolla Trump puhuu muun muassa naisten kourimisesta.  

Melania Trumpin mukaan juontaja johdatteli Trumpin aiheeseen. Hän myös sanoo, ettei ole varma, tiedettiinkö mikrofonien olevan päällä, kun keskustelua naisista käytiin.  

Melania Trumpin mukaan hän ei ole kuullut miehensä käyttävän vastaavanlaista kieltä aiemmin. 

– Sanoin miehelleni, että kieli oli epäsopivaa, eikä se ole hyväksyttävää. Olin yllättynyt, koska hän ei ollut se mies, jonka tunnen, Melania Trump sanoo. 

Melania Trump kuvaili miehensä kommentteja "poikien puheeksi". 

– Kuulin monta erilaista asiaa - poikien puhetta. Kuulin poikien tapaa puhua, kun he kasvavat ja haluavat näyttää toisilleen. Sitä ja tätä tytöistä. Olin kuitenkin totta kai yllättynyt, hän sanoo. 

Melania Trump puolusti ensimmäisen kerran miestään videoidussa haastattelussa sen jälkeen, kun The Washington Post julkaisi kohun nostaneen videon. Pian sen jälkeen, kun video tuli julkisuuteen, Melania Trump julkaisi kuitenkin tiedotteen, jossa hän tuomitsi Donald Trumpin kommentit loukkaavina ja toivoi ihmisten hyväksyvän miehensä anteeksipyynnön. 

NBC-kanava ilmoitti, että nauhalla Trumpin kanssa jutustellut juontaja Billy Bush on saanut lähtöpassit työpaikastaan kanavan Today Show -aamuohjelmassa. Bush on sanonut olevansa nolo ja häpeissään roolistaan nauhalla. Julki tulleella nauhalla Bush naureskelee ja myötäilee Trumpin törkyjuttuja. 

Bush on entisen presidentti George H.W. Bushin veljenpoika. Hän on on vetänyt viihteeseen painottuvaa Today Show -ohjelmaa NBC:llä.   

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.