Clueless-tähti Alicia Silverstone, 46, riisuutui jälleen alasti PETA:n kampanjaa varten

Alicia Silverstone riisuutui PETA:n kampanjaa varten, jossa vastustetaan nahan käyttöä.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Alicia Silverstone, 46, esiintyy alasti eläinten oikeuksia puolustavan PETA-järjestön tuoreessa kampanjassa, jossa vastustetaan nahan käyttöä ja kannustetaan käyttämään esimerkiksi mieluummin kaktuksesta, sienistä tai omenasta tehtyä nahkaa. 

Kuvan asetelma mukailee renessanssimaalari Sando Botticellin kuuluisaa Venuksen syntymä -maalausta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Järjestö julkaisi kampanjan kuvausten kulisseista myös videon, jossa Silverstone kertoo miksi halusi olla itsekin osana kampanjaa. Silverstone kertoi, ettei riisuudu koskaan alasti tehdessään töitä näyttelijänä. PETA:n ajaman asian puolesta hän kuitenkin kertoi olevansa valmis siihen.

– Jos minun täytyy riisuutua alasti, jotta välität eläimistä, niin sitä minä haluan, Silverstone toteaa kulisseista kuvatulla videolla. 

– Unelmani on, että nämä vegaaniset, maapalloystävälliset materiaalit päätyisivät kuuluisien suunnittelijoiden käsiin. Riisuudun mieluummin alasti kuin pukeudun eläimiin. 

Silverstone on ollut itsekin pitkään vegaani sekä eläinten oikeuksia puolustava aktivisti. Hän on poseerannut alasti useaan otteeseen PETA:n kampanjoissa, joista edellinen oli vuonna 2020. 

Näyttelijänä Silverstone tunnetaan erityisesti rooleistaan elokuvissa Clueless sekä The Crush.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat