Classicille salibandyn miesten cup-mestaruus – Sami Johansson ratkaisi jatkoajalla

Tampereen Classic juhli kotikaupungissaan salibandyn miesten Suomen cupin voittoa lauantaina. Classic päihitti finaalissa jyväskyläläisen Happeen jatkoajalla maalein 3–2.

Classicin sankariksi nousi Sami Johansson, joka iski joukkueelle voitto-osuman ajassa 69.41.

Johansson laittoi päädystä pompanneen pallon maaliin ohi heittäytymisessään juuri ja juuri myöhästyneen maalivahti Markus Laakson.

– Molemmat puolustivat tosi tiukasti ja nyt sitten sattui tuommoinen maali meille. Mielellään se kyllä otetaan vastaan, Classicille 2–2-tasoitusmaalin kolmannessa erässä laukonut Eemeli Salin sanoi tiedotteessa.

Classic esiintyi miesten cup-finaalissa yhdeksännen kerran. Mestaruuden se on voittanut neljästi.

Porvoo naisten ykkönen

Porvoon Salibandyseura nappasi salibandyn naisten Suomen cupin voiton lauantaina Tampereella. PSS kukisti finaalissa helsinkiläisen EräViikingit maalein 6–2.

Cup-mestaruus on PSS:lle seurahistorian kolmas. PSS on hallinnut kotimaisia salibandykenttiä tällä kaudella, sillä joukkue on liigassa piikkipaikalla.

– Kaverit laittoivat hyviä passeja ja oli helppo tehdä. Eihän sillä väliä, kuka ne maalit tekee, kunhan voittaa. Olisiko meillä ollut jopa parempi asenne tässä pelissä, tuntui, että haluttiin enemmän voittaa, kertoi kolme maalia iskenyt PSS:n Fanny Holmberg tiedotteessa.

PSS:n muut maalintekijät olivat Judith Hyvärinen, Kristiina Järvinen ja Marianne Väliaho. EräViikingeiltä osuivat Laura Hämeen-Anttila ja Jonna Virkkunen.

Lue myös:

    Uusimmat