Mainos

Citroenin hylkäämä brittikuski ehdolla Toyotan ohjaksiin – "Hän on joskus jopa liian nopea"

4:46

Kesken kauden Citroenin erottamaksi joutunut Kris Meeke on ehdolla Toyotan ensi kauden kisakuljettajaksi.

Citroen erotti Meeken toukokuussa lukuisten kolarien takia. Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen myöntää keskustelut brittikuskin kanssa.

– Puhuin Krisin kanssa, joka voisi olla yksi vaihtoehto. Meidän täytyy puhua Toyotan kanssa ja katsoa meidän erilaisia vaihtoehtojamme, Mäkinen paljastaa Autosport.comille.

– Kris on erittäin nopea kuljettaja, joskus jopa liian nopea, mutta mielestäni hän on oikean ikäinen ja omaa kokemusta, joten hän ajaisi varmasti hyvin, Mäkinen sanoo.

Tällä kaudella Toyotan kisakuljettajina ovat ajaneet Jari-Matti Latvala, Esapekka Lappi ja Ott Tänak. Mäkinen kehuu Meeken ominaisuuksia, mutta toteaa brittikuljettajan olevan melko samanlainen kuljettaja kuin MM-sarjassa toisena majaileva Tänak.

– Tiedän, että Kris on kuljettaja, joka haluaa voittaa todella paljon. Meillä on jo yksi kuljettaja, joka haluaa voittaa todella paljon. Millainen yhdistelmä se olisi, Mäkinen pohtii.

– Saa nähdä, mitä tapahtuu, mutta Kris on varmuudella nopea kuljettaja.

WRC-kautta on ajamatta enää kolme rallia. Seuraavaksi rallisirkus siirtyy Walesiin, jossa urakka käynnistyy 4. lokakuuta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.