Christoffer Strandbergin lapsuuskuva poiki kommenttivyöryn – näyttelijä vastasi julkaisemalla häkellyttävän kuvaparin kaksoisolentonsa kanssa

1:28
Suosikkinäyttelijä Christoffer Strandberg hyppää uuteen rooliin Putouksen 13. tuotantokaudella!

Christoffer Strandbergin yhdennäköisyys Yksin kotona -elokuvien tähden kanssa herättää hilpeyttä Instagramissa.

Putous-tähti Christoffer Strandberg julkaisi torstaina Instagram-tilillään kuvaparin, joka herättää hilpeyttä miehen seuraajissa. Tuoreessa päivityksessään hän vitsailee yhdennäköisyydellään rakastettujen Yksin kotona -elokuvien lapsitähden Macaulay Culkinin kanssa.

Sen lisäksi, että kaksikko näyttää häkellyttävän samalta, on Strandbergillä lapsuuskuvassaan yllään myös hyvin samankaltaiset talvivaatteet kuin Culkinin roolihahmolla Kevin McCallisterillaYksin kotona 2 -elokuvassa, jossa Kevin seikkailee New Yorkissa joulutunnelmissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijä paljastaa kuvatekstissä, että idea julkaisuun syntyi, kun hän julkaisi aiemmin marraskuussa Instagramissa lapsuuskuvansa lapsen oikeuksien päivänä.

– Sain noin 5 miljoonaa kommenttia siitä, että näytän ihan siltä Yksin kotona-leffojen tyypiltä, Strandberg taustoittaa.

– En ollut itse tätä aiemmin ajatellut, mutta mä rakastin pienenä ja rakastan vieläkin noita leffoja, hän jatkaa ja paljastaa tahtoneensa pikkupoikana kovasti olla Kevin McCallister. 

– Toivoin jopa, että äiti unohtaisi mut kotiin, että saisin rakentaa ansoja pahiksille ja tehdä mitä mä haluan. Onneksi mua ei ole koskaan unohdettu minnekään.

Strandberg kertoo, että Yksin kotona -sarjan kahden ensimmäisen osan katsominen kuuluu keskeisesti myös hänen jouluperinteisiinsä, mutta arvelee, että ottaa nyt varaslähdön.

– Voi olla, että pitää katsoa nämä jo nyt viikonloppuna.

31-vuotias Strandberg astuu ensi talvena uusiin saappaisiin, kun hänet nähdään Putouksen 13. tuotantokauden juontajana. Hänet on aiemmin nähty mukana näyttelijänä jo kolmella tuotantokaudella.

– Yritin leikkiä kylmän viileää, että no joo katsotaan, vaikka halusin huutaa puhelimeen, että tietysti tulen, Strandberg nauroi MTV Uutisten haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja