Christoffer Strandbergin huippusuosittu sketsihahmo on vienyt Putous-tähden outoihin tilanteisiin: "Se oli niin rohkeaa"

2:12
Simo Frangén ja Christoffer Strandberg asettuivat toisiaan vastaan vitsikilpailussa

Putous-tähti Christoffer Strandberg pyrkii nauttimaan yksinkertaisesta ja kiireettömästä kesälomasta. 

Näyttelijä Christoffer Strandberg tuli toiseksi Putouksen sketsihahmokilpailussa sen tuoreimmalla kaudella ihastusta herättäneellä Nöpö-Felix -hahmollaan. Kilpailun menestys pitää Strandbergin edelleen kiireisenä, sillä hahmolle on ollut tarjolla erittäin paljon töitä pitkin kevättä ja kesää.

Strandberg on erittäin työllistetty monella muullakin tavalla, sillä televisioruutujen lisäksi hän on tuttu kasvo muun muassa teatterilavalla, juontajan töissä sekä panelistina esimerkiksi SuomiAreenassa

Strandberg kertoo olevansa äärimmäisen onnellinen siitä, että hän saa tehdä hyvin monipuolisia töitä. 

– Toivon, että saisin jatkaa näin. En koskaan näe, ettei koomikko tai komediassa näyttelevä voisi olla hyvä draamanäyttelijä, tai ettei näyttelijä voisi olla juontaja tai tehdä vaikka musikaaleja. Niin kauan kun löytyy luottamusta muilta, niin haluan ehdottomasti tehdä näin monipuolisesti töitä. 

Myös Nöpö-Felix on päässyt esiintymään mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa. Esimerkiksi heinäkuussa Porissa järjestetyssä SuomiAreenassa hahmo juonsi RKP:n puoluetapahtuman. 

– Se oli musta niin rohkeaa ja loistava valinta RKP:lta ottaa hahmo juontajaksi, vielä aika haastava hahmo. 

Kiireistä työkalenteria Strandberg pyrkii rajoittamaan kesällä lomailemalla sopivassa tasapainossa. Näyttelijä kertoo yrittävänsä myös kieltäytyä töistä ja olla tekemättä mitään. Lomalla ollessaan hän pyrkii olemaan tekemättä juurikaan suunnitelmia. 

– Kun herätään, niin mietitään puolison kanssa, että mitä tehdään. Vähän sillä fiiliksellä, eikä niin, että on hirveästi suunnitelmia. 

Kesällä Strandberg nauttii erityisesti perheensä kanssa olemisesta. Näyttelijä kertoo päässeensä hiljattain nauttimaan läheistensä niinkin kesäisestä puuhasta kuin kesämökin maalaamisesta. 

– Oltiin siellä isän, äidin ja mun pikkuveljen kanssa, ja sitten puolisonikin tuli mukaan. Me kaikki vain puuhastelimme ja juttelimme tosi paljon. Vaikka tapaammekin toisiamme, niin semmoinen yhteinen tekeminen on tosi terveellistä, tällainen konkreettinen asia. Pakko sanoa, että se oli tosi nautittavaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja