Maankuulut koomikot kilpailivat vitsikisassa ja MTV esitteli pilalle menneitä uutislähetyksiä – katso nauruntäyteinen keskustelu!

2:12

Porissa järjestettävässä SuomiAreena -tapahtumassa syvennyttiin huumorin pariin, kun maankuulut koomikot nousivat lavalle.

Koko kansan koomikko Simo Frangén sekä Putous-ohjelmasta tuttu koomikko ja näyttelijä Christoffer Strandberg tietävät huumorin salat.

Frangén ja Strandberg ovat tottuneita vitsien ja letkautuksien keksijöitä, eikä tälläkään kertaa jääty vitsejä vailla.

Imitoinut Tarja Halosta 12-vuotiaasta saakka

Alivaltiosihteeri-ohjelmasta tunnettu Frangén kertoi SuomiAreenan yleisölle vitsin pojista, jotka kilpailivat siitä, kenen isä on nopein. Vitsi huipentui poikaan, joka kehui isäänsä nopeammaksi, kuin muiden isät olivat.

– Mun isä pääsee neljältä töistä, mutta se on kotona jo varttia vaille neljä.

Nöpö-Felixin hahmosta tunnettu Strandberg päätti jakaa kokemuksensa aiemmasta osallistumisestaan SuomiAreenaan. Ennen vitsiä mies kuitenkin hengitti syvään, sillä hänen mielestään koomikot ovat jopa tylsiä vapaa-ajallaan.

– Koomikot ovat maailman tylsimpiä ihmisiä yksityiselämässään, Strandberg huokaili hymyillen.

Presidentti Tarja Halosta 12-vuotiaasta saakka imitoinut Strandberg kiteytti vitsinsä seuraavasti.

– Juonsin täällä tapahtumassa viime vuonna paneelikeskustelun, johon kuului muun muassa presidentti Tarja Halonen. Keskustelun jälkeen kysyin Tarjalta, että saanko riisua juontajan roolin ja olla hänen fanboy, sekä voisimmeko ottaa yhteiskuvan. Tarja vastasi siihen, että ”Mähän kuulun sun kalustoon, niin otetaan vain”.

Hauskoja otoksia MTV:n uutisista

Suorissa televisiolähetyksissä voi sattua ja tapahtua mitä tahansa. Kokeneellakin uutisankkurilla sanat voivat mennä sekaisin, mistä syystä syystä asiallinen lause saattaa muuttua tahattomasti hauskaksi.

Frangén tarttui herkkään aiheeseen, joka muuttui koostevideolla hauskaksi.

– Jos ajatellaan, että onko alapäähuumori hauskaa vai ei, niin kun se yhdistyy viralliseen tahoon [uutislähetykseen], niin se tuntuu paljon hauskemmalta, kuin että se mainittaisiin tässä, Frangén kiteytti.

– Aivan mahtava, Strandberg kommentoi huvittuneena.

Katso alta kooste MTV:n uutisankkureiden hauskoista lausahduksista suorassa televisiolähetyksessä.

2:02

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja