Christoffer Strandberg paljastaa, millaisia haasteita Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman parinvaihtoviikko on aiheuttanut: "Vähän pelottaa"

Christoffer Strandberg kertoo, että miesopettajan kanssa tanssiminen aiheuttaa erilaisia haasteita.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin viime sunnuntaina yllättävä käänne, kun tähtioppilaille ilmoitettiin, että he vaihtavat pareja keskenään yhden viikon ajaksi. Uudet parit valittiin arpomalla.

Tulevana sunnuntaina parketilla nähdään ohjelman historian ensimmäinen miespari, kun Christoffer Strandberg tanssii Matti Puron kanssa. Strandberg kertoo MTV Uutisille, että toisen miehen kanssa tanssiminen on ollut haastavaa, mutta myös hyvin opettavaista.

– Minua opettaa viemään mies, joka tietää oman kehonsa kautta, mitä se on. Se antaa minulle varmaan tosi paljon, kun jatkan Jutan (Helenius) kanssa ensi viikolla.

Strandbergin mukaan treenisalilla on ollut kuluneen viikon aikana erittäin keskittynyt tunnelma. Koomisilta tilanteiltakaan ei ole vältytty. Strandbergin mukaan haasteita ovat tuottaneet erityisesti pivot-käännökset, joissa tavallisesti mies asettaa jalkansa naisen jalkojen väliin.

– Sitten kun siinä onkin mies, niin vähän pelottaa, että mihin polveni työnnän, ja meneekö jommaltakummalta mahdollisuus saada lapsia tässä pyöriessä, Strandberg nauraa.

Strandberg ja Puro esittävät paso doblen Samuli Putron Olet puolisoni nyt -kappaleen tahtiin. Vaikka Strandberg on aiemmin esittänyt selkeästi tulkittavia tarinallisia tansseja Jutta Heleniuksen kanssa, tällä viikolla tilanne on toinen.

– Haluan, että katsoja saa itse tehdä tulkintansa. En halua edustaa mitään muuta kuin itseäni, hän kertoo.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja