Christoffer Strandberg ihastuttaa hassuttelemalla kummipoikansa kanssa: "Kuvasta näette kuinka annan hänelle syvällisiä, filosofisia neuvoja elämästä"

6:54
Christoffer Strandberg kertoo, mitä yhteistä hänen sketsihahmoillaan on

Christoffer Strandberg on päässyt viettämään kesää yhdessä ulkomailla asuvan kummipoikansa kanssa.

Näyttelijä Christoffer Strandberg ihastuttaa sosiaalisessa mediassa hellyttävällä päivityksellään pienen kummipoikansa kanssa. Strandberg jakoi instagram-tilillään maanantaina 3. elokuuta yhteiskuvan, jossa kaksikko hassuttelee yhdessä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Yksi kesän kohokohtia on tää tyyppi. Kummipoika, joka asuu ulkomailla tulee kesäksi Suomeen ja mä saan leikkiä, keinua, ratkaista palapelejä ja puhua autoista hänen kanssaan. Eli kaikkea mistä molemmat tykätään. Ja kuinka arvokasta on, että liikutaan ja leikitään paikoissa, missä meidän suku on liikkunut ja elänyt yli 100 vuotta. Kuvasta näette kuinka annan hänelle syvällisiä, filosofisia neuvoja elämästä, Strandberg kertoo päivityksessään. 

Strandberg nähdään syksyllä alkavassa Putous Allstars -kaudella. Hän kommentoi fiiliksiään MTV Uutisille heinäkuun alussa

Strandberg kertoi tuolloin tavanneensa jo kaikki tulevat työkaverit, mutta ei ole tehnyt töitä aiemmin kaikkien kanssa.

– Mahtavaa päästä Kiti Kokkosen kanssa tekemään, jota ihailen suuresti. Iso kunnia saada olla mukana tässä porukassa.

Näyttelijän mukaan parhaimmat muistot Putouksen tekemisestä liittyvät hänen puolestaan hetkiin, jolloin ohjelma ja suora lähetys on ollut juuri alkamassa. 

– Parhaimpia hetkiä ovat ne, kun seisot kulissien takana ja odotat sitä hetkeä, kun juostaan kameraa kohti ohjelman alussa. Sitä ei voita mikään. Se on niin jännittävää ja hauskaa. Puhdasta iloa.

Putouksessa ihastuttanut Strandberg on nähty myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, jonka voittajaksi hänet kruunattiin syksyllä 2019.

Putous Allstars MTV3-kanavalla syksyllä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja