Christoffer Strandberg esitti jälleen imitaation tasavallan presidentistä – palautetta ei toistaiseksi ole kuulunut: "Ei ole nyt Sauli laittanut DM:ää"

1:24
Christoffer Strandberg ja Aija Pahkala reagoivat sketsihahmokilpailun yllätykseen: ”No siis huhhuh”

Christoffer Strandberg esitti Putouksessa jälleen imitaation presidentti Sauli Niinistöstä. 

Putouksen perinteisessä Viikkokatsauksessa nähtiin edellisessä suorassa lähetyksessä yllätysvieras, kun juontaja Christoffer Strandbergin esittämä Sauli Niinistö saapui paikalle esittämään vitsejä.

Strandberg on tullut näyttelijänurallaan tunnetuksi muun muassa tekemiensä imitaatioiden puolesta, ja hänet on ennenkin nähty imitoimassa presidentti Niinistöä. Palautetta imitaatiostaan Strandberg ei ole presidentiltä itseltään saanut. 

– Ei ole nyt Sauli laittanut DM:ää Instagramissa, Strandberg nauroi MTV Uutisten haastattelussa suoran lähetyksen jälkeen. 

Juontaja kertoon saaneensa kuitenkin tuotantokauden aikana positiivisia viestejä ihmisiltä, joita on parodioitu ohjelmassa. 

– Kyllä me täällä imitoidaan, parodioidaan ja mainitaan kaikella rakkaudella kaikkia, Strandberg muistuttaa.

Strandberg kertoo iloitsevansa siitä, että hän pääsee myös itsekin jaksojen aikana hyppäämään erilaisiin rooleihin. Sketsihahmokilpailua tällä kertaa sivusta seuranneena näyttelijällä itsellään ei kuitenkaan olisi polttavaa tarvetta päästä luomaan omaa hahmoaan. 

– Olen erittäin tyytyväinen siihen, että pääsee tekemään näitä pyrähdyksiä, mutta kyllä haluan keskittyä juontamiseen. Ei pysy pakka kasassa, jos rupeaisin jotain hahmoa tekemään. Mutta kuten ollaan huomattu, tällä kaudella voi tulla minkälaisia käänteitä vaan, juontaja pohtii.

– Jos Niina Lahtinen (Putouksen ohjaaja) sitten mun korvaan kuiskaa suorassa lähetyksessä, että lähdepä tuonne taakse vaihtamaan vaatteita, niin minähän menen.

Putous lauantaisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 19.30.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja