Putous-tähti Christoffer Strandbergin mukaan Donald Trumpin imitoinnissa on vaaransa: ”Se tuo esille omat huonoimmat puoleni”

Christoffer Strandberg imitoi lauantaina Putouksessa Donald Trumpia – ja hän on hauskuuttanut Donald Trumpin roolissa aiemminkin.

Putouksen uudelle tähdelle Christoffer Strandbergille sketsien ja imitaatioiden tekeminen on tuttua entuudestaan. Yksi hänen imitoimistaan hahmoista on Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, joka on vieraillut myös Putouksen aiemmilla kausillaMikko Penttilän esittämänä.

Yle X3M:n juontajana aiemmin työskennellyt Strandberg on tehnyt hulvattomia Trump-imitaatioita, joita on nähty radiokanavan Instagram-tilillä. Strandbergin mukaan imitaattorin on helppo tarttua Trumpin sanomisiin.

– Hän itse tarjoaa itseään jokaiselle imitaattorille kaikessa absurdiudessaan. Hän on myös maailman vaikutusvaltaisin ihminen, niin pelottavaa kuin se onkin.

Strandberg pitää tärkeänä, että vallanpitäjiä ja heidän sanomisiaan kritisoidaan huumorin kautta.

– Keskiaikaisen periaatteen mukaan narrien kuuluu tuoda vallassa olevia esille, jotta kansa saisi nauraa heille. Monesti siihen on syytä.

Strandbergin mukaan Trump on hahmona herkullinen, mutta myös vaarallinen.

– On viehättävää olla noin rääväsuinen ja ottaa sellaisia vapauksia. Kun olen tehnyt Trumpia, on ollut yllättävän vaikea tulla pois hahmosta. Se tuo esille omat huonoimmat puoleni, hän nauraa.

Donald Trumpiksi laittautuminen vie Strandbergin mukaan aikaa.

– Siihen menee yllättävän paljon meikkiä. Olen tehnyt monta naishahmoa, jotka käyttävät paljon vähemmän meikkiä kuin Trump.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat