CHL-kannu pääsi jälleen suomalaisiin käsiin, huima saavutus sai Frölundan Joel Mustosen mykistyneeksi – "Olen kiitollinen, että saan kokea tällaista"

Frölundan suomalaishyökkääjä Joel Mustonen pääsi juhlimaan toista kertaa urallaan CHL:n mestaruutta, kun Frölunda kukisti finaalissa Mountfieldin.

Mustonen pelasi finaalissa pirteän ottelun, mutta tehopisteitä ei kertynyt. Mustonen oli tyytyväinen oman joukkueensa peliesitykseen. CHL-mestaruus oli Frölundalle jo historian neljäs, mikä sai Mustosenkin myhäilemään onnellisena.

– Olen ylpeä joukkueesta ja kiitollinen siitä, että pelaan Frölundassa ja saan kokea tällaista, Mustonen sanoo MTV Urheilulle.

Mustonen juhli CHL:n voittoa ensimmäisen kerran urallaan viime vuonna. Tuolloin mestaruus oli Mustoselle koko uran ensimmäinen. Hieno kausi sai jatkoa myöhemmin keväällä Ruotsin mestaruuden merkeissä. Tällä kertaa voittaminen on Mustoselle niin sanotusti helpompaa.

– Tällä kertaa siitä voi nauttia vähän eri tavalla, kun viime vuoden voitot olivat mun ensimmäiset ikinä, niin se oli pieni shokki. Tällä kertaa siitä osaa nauttia enemmän, Mustonen summaa.

Lue myös:

    Uusimmat