Children of Bodom joutui perumaan kiertueensa – Laiho harmissaan

Children of Bodom ei pääsekään Pohjois-Amerikan kiertueelle.

Suomalaisbändi Children of Bodomin oli tarkoitus suunnata Pohjois-Amerikan kiertueelle yhdessä Machine Head -bändin kanssa. Yllättäen Machine Head -bändi perui kiertueen, eikä myöskään suomalaisbändi näin ollen pääse keikkailemaan.

Children of Bodomin nokkamies Alexi Laiho kommentoi virallisella Facebook-sivullaan tapahtunutta. Laiho harmittelee kiertueen peruuntumista ja korostaa, että heidän bändi ei voinut vaikuttaa tilanteeseen.

– Eilen autoni hyytyi ja jätti minut melkein tien sivuun. Kolme tuntia myöhemmin sain kuulla kiertueen peruuntumisesta, näin se elämä heittelee, Laiho kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Machine Head on kertonut Facebook-sivullaan kiertueen peruuntumisen johtuvan bändin albumin nauhoitusten myöhästymisestä. Bändin oli ollut pakko päättää, viimeistelevätkö he albumin, vai lähtevät kiertueelle.

Harmillisesta peruuntumisesta huolimatta Laiho katsoo jo positiivisella mielellä tulevaisuuteen, 

– Näin kävi tällä kertaa, mutta elämä jatkuu. Ainakin meillä on nyt puolitoista kuukautta lisää aikaa biisien tekemiseen. Aionkin tehdä biisejä nyt saman tien ja niistä tulee muuten vihaisia. Tällä kirjoituksella pyydän kaikkien puolesta anteeksi faneiltamme, että petimme teidät.

Vaikka bändi joutui perumaan kiertueensa, paljastaa Laiho kirjoituksessaan keikkailevansa pian myös soolona. Näistä keikoista tullaan tiedottamaan myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja