Chicago väänsi kauden ensimmäisen kotivoiton – Markkanen joutui sivuun loppuminuuteiksi

Lauri Markkanen haluaa pelata täyden NBA-kauden terveenä – Bullsin tavoite pudotuspeleissä 3:01
Videolla Lauri Markkasen tunnelmia kauden alla.

Lauri Markkasen Chicago Bulls otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa koripallon NBA:ssa. Chicago nujersi Detroit Pistonsin 112–106.

Markkanen teki ottelussa 14 pistettä, otti viisi levypalloa ja antoi neljä koriin johtanutta syöttöä. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella suomalainen upotti kolme kolmosta. Alkukauden otteluissa Markkasen perinteinen vahvuus eli kolmen pisteen heitot eivät ole uponneet aivan totutusti.

Markkanen otettiin viimeisellä neljänneksellä pois kentältä ilmeisesti lievän vamman takia. Huoltajat hoivasivat Markkasta vaihtopenkillä, eikä hän enää palannut peliin.

Chicagon paras pistemies oli 26 pistettä nakuttanut Zach LaVine. Otto Porter Jr. ylsi 22 pisteeseen. Pistonsilta Andre Drummond rohmusi 25 pistettä ja 24 levypalloa.

Bulls hallitsi ottelua pitkään ja kävi toisella ja kolmannella neljänneksellä parhaimmillaan 16 pisteen johdossa. Detroit kuitenkin kiri eron umpeen ja käväisi johdossakin päätösneljänneksen jälkipuoliskolla. Chicago oli kuitenkin ratkaisuhetkillä riittävän vahva ja nappasi voiton.

–  Tuntui että ensimmäisen neljänneksen voittaminen oli meille todella iso juttu. Se oli jo kolmas avausneljännes putkeen, jonka olemme voittaneet, sanoi Bullsin päävalmentaja Jim Boylen seuran Twitter-tilillä.

Chicagolla on nyt tilillä kaksi voittoa ja neljä tappiota. Kotiottelu oli Bullsille kauden toinen, kotiavauksessaan joukkue kärsi selvän tappion mestarijoukkue Toronto Raptorsille. Viime kaudella Chicago voitti vain yhdeksän kotiottelua, mikä oli seurahistorian huonoin saldo.

Seuraavaksi Chicago kohtaa sunnuntaina vieraissa Indiana Pacersin.


Lue myös:

    Uusimmat