Chicago Bulls juhli ilman Lauri Markkasta – NBA-tähden mahti-ilta: 62 pistettä

Chicago Bulls nappasi koripallon NBA:ssa kotivoiton Dallas Mavericksista pistein 118–108, vaikka joukkueelta oli useita pelaajia sivussa.

Muun muassa Lauri Markkanen oli ottelusta poissa NBA:n koronaprotokollan vuoksi. Sivussa olivat myös Tomas Satoransky, Chandler Hutchison ja Ryan Arcidiacono.

Poissaolojen taustalla ovat Satoranskyn ja Hutchisonin positiiviset koronatulokset. Markkanen ja Arcidiacono ovat olleet sivussa mahdollisen altistumisen takia.

Bulls on joutunut tulemaan toimeen ilman Markkasta ja pienemmän roolin Satoranskya, Hutchisonia ja Arcidiaconoa kolmessa peräkkäisessä ottelussaan. Uutistoimisto AP:n mukaan heitä ei todennäköisesti nähdä tositoimissa tulevalla neljän ottelun vieraspelikiertueella.

Mavericksia vastaan Bullsin pisterohmu oli totutusti Zach LaVine, joka keräsi 39 pistettä. Coby White heitti 23 pisteestään 21 ottelun jälkimmäisellä puoliskolla.

– Zach oli mielestäni hyvin aggressiivinen, ja sellaisena hänet tarvitsemme. Hän oli meille tärkeä tänään, Bullsin päävalmentaja Billy Donovan sanoi AP:n mukaan.

LaVine oli kahdella avausneljänneksellä tulta ja tappuraa heittämällä peräti 29 pistettä. Mavericksin tähtipelaaja Luka Doncic oli ottelusta sivussa loukkaantumisen takia.

Bulls on voittanut seitsemästä ottelustaan kolme ja hävinnyt neljä.

Curry heitti piste-ennätyksensä

Golden State Warriorsin supertähti Stephen Curry heitti peräti 62 pistettä kotivoitossa Portland Trail Blazersista. Warriors väänsi voiton pistein 137–122. Kyseessä on Curryn piste-ennätys NBA:ssa.

Edellisen kerran Warriorsin pelaaja oli ylittänyt 60 pisteen rajan vuonna 2016, kun Klay Thompson ylsi 60 pisteeseen.

Muut Suomen aikaa myöhään sunnuntaina tai varhain maanantaina pelatut ottelut päättyivät vierasvoittoihin. Boston voitti vieraissa Detroitin 122–120, Washington Brooklynin 123–122, Los Angeles Lakers Memphisin 108–94, Denver Minnesotan 124–109, Utah San Antonion 130–109 ja Los Angeles Clippers Phoenixin 112–107.

Lue myös:

    Uusimmat