Lauri Markkasen Clevelandilla synkkä tilanne – melkein kaikki avainpelaajat sivussa

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers hävisi Golden State Warriorsille. Perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattu ottelu päättyi lukemiin 89–104.

Markkasta ei edelleenkään nähty pelin tuoksinassa, sillä hän oli useiden pelien ajan sivussa liigan koronaprotokollan takia. Koronaprotokollalistalle päätyy, jos pelaajalla tai seuran henkilöstöön kuuluvalla on todettu koronavirustartunta tai hänet on todettu altistuneeksi tartunnalle.

Markkanen on kuitenkin palannut jo Clevelandin harjoituksiin ja työskentelee salilla päästääkseen takaisin pelikuntoon.

Markkasen lisäksi Clevelandin riveistä puuttuivat Jarrett Allen, Evan Mobley, Collin Sexton ja Lamar Stevens vammojen tai sairastumisen vuoksi.

Markkanen, Allen, Mobley ja Sexton ovat kaikki lähtökohtaisesti avausviisikon pelaajia Clevelandissa. Runsasta peliaikaa aiemmin nauttineista pelaajista ainoastaan takamiehet Ricky Rubio ja Darius Garland olivat Golden Statea vastaan pelikuntoisia.

Muissa yön otteluissa Miami Heat päihitti Washington Wizardsin luvuin 112–97 ja Memphis Grizzlies vei voiton Los Angeles Clippersistä 120–109. Minnesota Timberwolves puolestaan kaatoi San Antonio Spursin 115–90.

Denver Nuggetsin ja Philadelphia 76ersin ottelu päättyi Philadelphian voittoon lukemin 89–103, ja Utah Jazz oli Toronto Raptorsia parempi luvuin 119–103.

Lue myös:

    Uusimmat