Cherille, 77, ei myönnetty Elijah-poikansa, 47, väliaikaista edunvalvontaa

Artisti Cher, 77, haki poikansa Elijah Blue Allmanin, 47, kiireellistä, väliaikaista edunvalvontaa tämän väitettyjen päihde- ja mielenterveysongelmien vuoksi. 

Joulukuussa 2023 uutisoitiin artisti Cherin, 77, hakeneen poikansa Elijah Blue Allmanin, 47, tilapäiseksi edunvalvojaksi tämän väitettyjen viimeaikaisten päihde- ja mielenterveysongelmien vuoksi. Oikeuden asiakirjoissa todetaan, että Cherin hakemuksen mukaan Allman on kyvytön hallinnoimaan taloudellisia resurssejaan. 

Maanantaina 29. tammikuuta tuomari on kuitenkin hylännyt väliaikaisen, kiireellisen edunvalvontapyynnön. Tuomari teki hylkäyksen, koska Allman on osoittanut hoitavansa taloutensa, hänellä on asunto ja hän on pysynyt kuivilla huumeista käydessään useissa huumetesteissä.  

Allman osallistui oikeustapaamiseen yhdessä lakimiestensä ja vaimonsa Marieangela Kingin kanssa. Cher oli paikalla etänä, mutta hänen asianajajansa olivat läsnä. 

Tuomarin mukaan Allmanin väliaikaisesta edunvalvonnan tarpeesta ei kuitenkaan ollut riittäviä todisteita, koska suurin osa väitteistä perustuu pelkoihin ja oletuksiin. Tuomari kuitenkin päätti, että kuulemista jatketaan 6. maaliskuuta. 

Päätöksen jälkeen Allmanin asianajaja Steven Bremer antoi Peoplelle lausunnon, jonka mukaan Allman oli innoissaan, kun hänelle ei määrätty väliaikaista edunvalvontaa. Bremerin mukaan Allman voi loistavasti, ja hänellä menee hyvin. 

Allman jätti aiemmin myös vastalauseen äitinsä hakemukseen. Peoplen saamien asiakirjojen mukaan Allmanin hakemuksessa sanotaan, ettei edunvalvojan määräämiselle ole mitään syytä, koska ei ole olemassa mitään hätätilannetta, joka sitä vaatisi. Allman totesi hakemuksessaan, että vaikka hän on kamppaillut riippuvuuden kanssa ja käyttänyt menneisyydessä rahaa tavoilla, jotka eivät aina ole olleet kaikkein vastuullisimpia, niin hän on matkalla kohti raittiutta ja on lääkärin hoidossa.

Elijahin isä on muusikko Gregg Allman, jonka kanssa Cher oli naimisissa vuosina 1975–1979. Gregg kuoli vuonna 2017.

Cherillä on myös toinen poika Chaz Bono, 54, popmuusikko Sonny Bonon kanssa. Cher ja Sonny olivat naimisissa 1964–1975. Sonny kuoli vuonna 1998.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat