Cher hakee poikansa edunvalvontaa vakavien päihdeongelmien vuoksi

Artisti Cher on hakenut poikansa Elijah Blue Allmanin edunvalvojaksi. 

Artisti Cher, 77, on hakenut edunvalvojaksi pojalleen Elijah Blue Allmanille, 47, tämän väitettyjen viimeaikaisten päihdeongelmien vuoksi.

Los Angelesin ylioikeuteen jätettyjen ja Peoplen saamien asiakirjojen mukaan Cher hakee poikansa omaisuuden yksinomaiseksi edunvalvojaksi väittäen, että hän on huomattavan kyvytön hallinnoimaan taloudellisia resurssejaan.

Asiakirjassa todetaan, että vaikka Elijahin on määrä saada varoja rahastosta ennen vuoden loppua, edunvalvojaa tarvitaan kiireellisesti suojelemaan Elijahin omaisuutta menetykseltä tai vahingoittumiselta, koska hän on tällä hetkellä kykenemätön hallinnoimaan omaisuuttaan vakavien mielenterveys- ja päihdeongelmien vuoksi. 

Asiakirjassa todetaan myös, että Elijahin vieraantunut vaimo Marieangela King ei sovi hänen edunvalvojakseen, koska heidän myrskyisää suhdettaan on leimannut huumeriippuvuuden ja mielenterveyskriisien kierre.

Asiakirjan mukaan Cher on huolissaan siitä, että kaikki Elijahille jaetut varat käytettäisiin välittömästi huumeisiin, jolloin Elijahilla ei olisi varallisuutta elättää itseään, ja hänen elämänsä olisi vaarassa.

Kuuleminen väliaikaisesta määräyksestä tapauksen osalta on tällä hetkellä asetettu olevan 5. tammikuuta 2024, ja kuuleminen pysyvästä määräyksestä on suunniteltu olevan 6. maaliskuuta 2024.

Cherin edustaja ei ole vastannut Peoplen kommenttipyyntöön. 

Elijahin isä on muusikko Gregg Allman, jonka kanssa Cher oli naimisissa vuosina 1975–1979. Gregg kuoli vuonna 2017.

Cherillä on myös toinen poika Chaz Bono, 54, popmuusikko Sonny Bonon kanssa. Cher ja Sonny olivat naimisissa 1964–1975. Sonny kuoli vuonna 1998.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat