Cher kärsi ensimmäisen keskenmenonsa 18-vuotiaana: "Huusin kivusta"

Laulajaikoni Cher on saanut elämänsä aikana yhteensä kolme keskenmenoa. Hän otti Twitterissä rohkeasti kantaa Yhdysvaltain aborttioikeuden kumoamiseen.

Laulaja Cher, 76, paljasti maanantaina 18. heinäkuuta Twitterissä, että oli 18-vuotias, kun sai ensimmäisen keskenmenonsa. Hän oli tuolloin yhdessä popmuusikko Sonny Bonon kanssa. Yhteensä Cher on saanut kolme keskenmenoa.

– Olin yksin talossamme. Sonny Bono tuli kotiin ja minä itkin ja keinuin lattiallamme. Kun sain lääkärin, huusin kivusta. En voinut edes pysähtyä hississä. Lääkäri lähetti minut suoraan sairaalaan ja leikkaukseen. Mitä minulle tapahtuu tänään, Cher kirjoitti englanniksi tapahtumista Twitteriin.

Cher nosti keskenmenonsa esiin, koska Yhdysvaltain korkein oikeus kumosi aborttioikeuden kesäkuun lopussa. Laulaja jatkoi aiheen käsittelyä tiistaina 19. heinäkuuta.

– Naiset kärsivät ja joko vuotavat verta, kun lääkärit katsovat, tai tulevat lähetetyiksi kotiin, kunnes komplikaatiot saavat heidät lähelle kuolemaa. Jos senaatti tai kongressi tukee republikaaneja…täällä ei tule olemaan abortteja tai raskaudenaikaista hoivaa. Naiset vuotavat kuiviin ja kuolevat sillä välin, kun joukko valkoisia republikaanimiehiä päättää, mitä hoitoa ansaiset, Cher twiittasi englanniksi.

Cherillä on kaksi lasta: Chaz Bono Sonnyn kanssa ja Elijah Blue Allman toisen aviomiehensä Gregg Allmanin kanssa. Cher ja Sonny olivat naimisissa 1964–1975 ja Cher ja Gregg puolestaan 1975–1979.

Cherin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Believe vuodelta 1998 ja If I Could Turn Back Time vuodelta 1989.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat