Chelsean tähtihankinta otti heti osumaa debyytissään, huippuottelu vaarassa? – "Sattui aika paljon"

3:40
Videolla kuvaa Chelsean kauden avausottelusta.

Chelsean tähtihankinta Timo Werner debytoi maanantaina uuden joukkueensa riveissä. Saksalaistähti koki avausottelussaan myös kovia.

Werner puki Chelsea-paidan yllensä ensimmäistä kertaa Valioliigassa, kun Chelsea otti 3-1-voiton Brightonista. Werner jäi vielä ilman osumia, mutta oli silti vahvasti mukana joukkueensa 1-0-maalissa.

Jorginho vapautti Wernerin syötöllään Brighton-puolustuksen keskeltä nokikkain maalivahti Mathew Ryanin kanssa. Werner ehti tuikata pallon sivuun juuri ennen Ryania, joten aussikassari liukui suoraan Werneriä jaloille rangaistuspotkun arvoisesti. Jorginho upotti pallon pilkulta varmasti verkkoon.

Werner loukkasi tilanteessa jalkansa, mutta pystyi pelaamaan ottelun loppuun.

– Hän sai iskun, kun hän hankki meille rangaistuspotkun, mutta toivomme, että kyseessä on vain puujalka. Haluan uskoa, että jos niin on, meillä on hieman aikaa saada hänet kuntoon Liverpool-otteluun, Chelsea-luotsi Frank Lampard kertoo Reutersin mukaan.

Saksalaistähti Werner kertoi itse ottelun jälkeen, että avausjakson kova tälli vaikutti miehen otteisiin loppuottelun ajan.

– Loppupelin siihen sattui aika paljon, enkä pystynyt tekemään joitain liikkeitä, koska lihas meni todella kovaksi, Werner kuvailee Sky Sportsin haastattelussa.

Chelsean kausi jatkuu sunnuntaina kovalla ottelulla, kun se kohtaa Valioliigan hallitsevan mestarin Liverpoolin. Werner vakuuttaa kuitenkin olevansa sunnuntaina taas täydessä iskussa.

– En välitä tästä (kolhusta). Tuollaisissa otteluissa sitä on aina pelikunnossa, Werner vakuuttaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja