Chelsean voitolla kallis hinta – tämä ruma taklaus sai supertähden takomaan tuskissaan maata

Chelsea menetti kaksi avainpelaajaansa Mestarien liigan keskiviikon ottelussa Malmöa vastaan. Romelu Lukakun nilkka koki kovia.

Chelsea kuittasi ruotsalaisvieraistaan 4–0-voiton, mutta voiton hinta oli kallis, kun Lukaku ja Timo Werner joutuivat sivuun loukkaantumisten vuoksi.

Lukakun nilkka vääntyi ikävän näköisesti ottelun 18. minuutilla, kun Malmön Lasse Nielsen rikkoi Malmön rangaistusalueelle rynninyttä hyökkääjää. Belgialaistähti jäi tuskaisena maahan makaamaan ja nilkutti lopulta vaihtoon. Nielsenille nousi tilanteesta keltainen kortti. Werner vaihdettiin kentältä juuri ennen taukoa.

– Romelun nilkka vääntyi ja Timo loukkasi takareitensä. He ovat sivussa jonkin aikaa, manageri Thomas Tuchel kertoi Reutersin mukaan.

Lukakun loukkaantumistilanteen, josta tuomittiin Chelsealle rangaistuspotku, voit katsoa yllä olevalta videolta.

Tuchel on joutunut painimaan kuormittuneiden avainpelaajiensa peluutuksen kanssa. Kesän EM-turnauksen vuoksi tähtipelaajien pelimäärät ovat viime kuukausina olleet suuria, eikä lepoaikaa juuri ole siunaantunut syksylläkään.

– Tällä hetkellä tuntuu, että Romelu pelaa hieman liikaa. Hän pelasi liikaa pelejä kesällä. On vaikea määritellä, tarvitseeko hän taukoa vai tulisiko hänen antaa pelata, Tuchel pohti tiistaina ennen Malmö-ottelua.

Tilanne on samankaltainen Wernerillä ja suurella osalla Chelsean tähtinippua. Pelitaukoja ei tule edes maaottelutauoilla, sillä useimmat pelaavat kotimaansa maajoukkueissa.

Chelsea on Mestarien liigassa H-lohkon kakkosena Juventuksen jälkeen. Se on voittanut kolmesta ottelustaan kaksi. Valioliigaa johtava joukkue kohtaa lauantaina kotikentällään Norwichin.

Lue myös:

    Uusimmat