Chelsealla kovia poissaoloja Mestarien liigan huippupelissä – tähden "testitulos oli valitettavasti positiivinen"

Mestarien liiga jatkuu – löytääkö PSG huippuvireen Manchester Citya vastaan? 7:54
Mestarien liiga jatkuu – C Moren tiimi ottaa kiinni kuumiin puheenaiheisiin.

Chelsea joutuu tulemaan toimeen keskiviikon Juventus-ottelussa ilman tärkeitä Mason Mountia, Reece Jamesia, N'Golo Kantea ja Christian Pulisicia. Juventus isännöi Chelseaa jalkapallon miesten Mestarien liigan H-lohkossa.

Keskikenttämies Kante on sivussa koronaviruksen takia. Mount, James ja Pulisic ovat loukkaantuneita.

– N'Golon testitulos oli valitettavasti positiivinen. Hänen on jäätävä karanteeniin ja noudatettava hallituksen ohjeita. Hän ei harjoitellut tänään, päävalmentaja Thomas Tuchel sanoi lontoolaisseura Chelsean kotisivuilla.

Myös Juventuksella on loukkaantumishuolia, sillä hyökkääjät Alvaro Morata ja Paulo Dybala ovat sivussa. Torinolaisseura kertoi kotisivuillaan, että kaksikon on määrä olla käytettävissä kansainvälisen maaottelutauon jälkeen lokakuussa.

Mestarien liigan hallitseva voittaja Chelsea aloitti urakkansa tämän kauden turnauksessa kaatamalla kotonaan Pietarin Zenitin. Italian Serie A:n kautensa vaisusti aloittanut Juventus voitti Mestarien liigassa vieraissa Malmön.

Mestarien liigassa pelataan keskiviikkona myös ottelut Atalanta–Young Boys, Zenit–Malmö, Bayern München–Kiovan Dinamo, Benfica–Barcelona, Manchester United–Villarreal, Wolfsburg–Sevilla ja Salzburg–Lille.

Lue myös:

    Uusimmat