Charlotte Kalla avautuu tappelustaan Therese Johaugin kanssa: "Meille molemmille kasvoi pirun sarvet"

Ruotsin ja Norjan hiihtotähdet ottivat mittaa toisistaan "Landskampen" -ohjelmassa. Charlotte Kalla kertoi Sportbladetille, että minkälaista oli tapella Therese Johaugia vastaan hiihtolatujen ulkopuolella.

Kisassa nähtiin Kallan ja Johaugin lisäksi Ruotsilta Hanna Öberg, Calle Halfvarsson ja Sebastian Samuelsson. Norjan joukkueessa kisasivat Petter Northug, Emil Iversen ja Tiril Eckhoff.

– Ne olivat upeita päiviä. Viihdyin todella hyvin Rodoksella. Kilpaileminen toisia vastaan oli kivaa ja sen lisäksi meillä oli mahdollisuus viettää paljon aikaa toistemme seurassa sekä tutustua heihin. Kerroimme kokemuksistamme ja se antoi minulle todella paljon, Kalla kertoo.

Kolminkertainen olympiavoittaja Kalla pääsi mittelemään Norjan tämän hetken kovinta hiihtotähteä, Johaugia vastaan.

– Se oli hauskaa huomata, että meille molemmille kasvoi pirun sarvet. Sen lisäksi me molemmat yritimme koko ajan parantaa omaa suoritustasoamme ja tehdä parhaamme. Kyseessä oli kuitenkin sellaisia lajeja, joista emme tienneet mitään etukäteen. Se on niin yllättävää, vaikka ei ottaisikaan huomioon sitä, että niitä ei päässyt harjoittelemaan etukäteen. Siltikin koimme todella paljon turhautuneisuutta, koska emme olleet niissä niin hyviä, Kalla kertoo.

Kalla vastasi hymyllä, kun häneltä kysyttiin, kuka oli porukan huonoin häviäjä. Kalla totesi, että hän itse.

Maastohiihdon maailmancupin kausi 2019-2020 käynnistyy 29. marraskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat