Charlie Sheen myöntää: Olen HIV-positiivinen

Näyttelijä Charlie Sheen vahvisti saaneensa tartunnan noin neljä vuotta sitten.

Miehen puolikkaat-sarjasta tuttu Hollywood-näyttelijä Charlie Sheen on kertonut olevansa HIV-positiivinen. Mies paljasti asian Today Show -keskusteluohjelmassa tiistai-aamuna paikallista aikaa.

– Olen täällä tänään kertoakseni, että olen HIV-positiivinen. Minun on lopettava tämä hyökkäysten ja satuttavien valheiden kierre, joka vaarantaa monien ihmisten terveyden, Sheen kertoi ohjelmassa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sheen kertoi ohjelmassa, että sai tartunnan noin neljä vuotta sitten. Hän sanoi kertoneensa sairaudestaan vain muutamille luotettaville ihmisille.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minulla oli jatkuvia päänsärkyjä ja yöhikoilua. Luulin lopulta, että minulla on aivokasvain. Loputtomien testien jälkeen lääkärit kävelivät huoneeseeni ja kertoivat, että tästä on todellisuudessa kysymys, hän kertoi.

– Se on raskaat kolme kirjainta lausua, se on käännekohta ihmisen elämässä, Sheen jatkoi.

Huhut Sheenin HIV-positiivisuudesta lähtivät liikkeelle viime viikolla, kun amerikkalaissivusto kertoi nimettömästä HIV-positiivisesta maailmantähdestä.

Kyseessä olevalla HIV-positiivisella tähdellä on kerrottu olleen useita tunnettuja seksikumppaneita – niin aikuisviihdetähtiä kuin näyttelijöitäkin.

Spekulaatio miehen henkilöllisyydestä räjähti sosiaalisessa mediassa saman tien. Monet uskoivat, että kyseessä on Sheen, näyttelijä kun on kerskunut haastatteluissa harrastaneensa seksiä yli 5 000 naisen kanssa. 

People-lehti kirjoitti jo maanantai-iltana, että Sheen kantaa parantumatonta virusta kehossaan. Hollywoodissa toimiva tunnettu tiedottaja Howard Bragman kertoi People-lehden nettisivuilla, että Sheenin lähipiiristä otettiin häneen yhteyttä puoli vuotta sitten.

– Olen itse tiennyt tästä jo pitkään. Se ei yllättänyt minua. Olen pahoillani hänen puolestaan. Toivottavasti tästä tapauksesta otetaan opiksi, Bragman sanoi artikkelissa.


Lue myös:

    Uusimmat