Carrie Underwood joutui onnettomuuteen ja sai 40 tikkiä kasvoihinsa: "Saatan näyttää hieman erilaiselta"

Carrie Underwood loukkasi itsensä pahoin kaaduttuaan portaissa.

Yhdysvaltalainen kantrilaulaja Carrie Underwood loukkasi itsensä pahasti kaaduttuaan portaissa kotonaan marraskuussa. 34-vuotias laulaja joutui leikkaukseen murtuneen ranteensa takia ja nyt hän kertoo, että sai välikohtauksen johdosta pahan vamman myös kasvoihinsa.

Underwood kertoo kirjeessä faniklubilleen, että hän sai 40-50 tikkiä kasvoihinsa yönä, jolloin tapaturma kävi. Hänen mukaansa hän saattaa näyttää hieman erilaiselta, kun hänet nähdään seuraavan kerran.

– En ole ollut valmis puhumaan asiasta, sillä olen vielä käynyt sitä läpi ja on ollut paljon epävarmuutta siitä, kuinka asiat tulevat päättymään. On hullua, kuinka outo satunnainen tapahtuma voi muuttaa elämän.

Muusikko kertoo olevansa kiitollinen siitä, ettei hänelle käynyt pahemmin. Hän kiittää myös kaikkia ihmisiä, jotka ovat olleet hänen tukenaan vaikeana aikana. Hän haluaa valmistella itseään sekä kaikkia muita ihmisiä siihen, kun hän palaa taas julkisuuteen.

– Kun olen valmis palaamaan kameran eteen, haluan että te kaikki ymmärrätte miksi saatan näyttää hieman erilaiselta. 

Underwood julkaisi kuvan itsestään Instagram-tilillään joulukuun lopussa, mutta hän oli kietonut suurimman osan kasvoistaan muhkeaan huiviin.

Lähde: Billboard

Lue myös:

    Uusimmat