Carolinan hurjastelussa villi yksityiskohta – Sebastian Aholta jämäkkää puhetta tekosistaan

Carolina Hurricanesin NHL-hyökkääjä Sebastian Aho oli pettynyt itseensä sunnuntain vastaisena yönä kärsityn Ottawa Senators -tappion jäljiltä. Tuoreeseen Ottawa-otteluun asteli kuin toinen mies, kun Aho mätti kaksi maalia ja pelasi loistoillan yön 8–2-murskavoitossa.

Aho iski illan ensimmäisen osumansa alivoimalla syötönkatkon jälkeen läpiajosta. Toisen hän kiskoi ilmasta päädystä maalin kulmalle kimmonneesta kiekosta. 

Ja siinä missä sunnuntain vastaisena yönä Ahon plus-miinus-tilasto painui rumasti neljä pykälää pakkaselle, nyt se kilahti neljä täppää plussalle. Aho voitti suurimman osan aloituksistaan (8/15) ja löi pöytään kokonaisvaltaisesti mainiota pelaamista.

– Edellinen pelimme Ottawassa oli jotain, jota emme voi enää tehdä uudestaan. Tämä oli hyvä kasvojenpesu meiltä, ja teimme asioita oikein täydet 60 minuuttia, Aho sanoi.

Aho ei kierrellyt omaakaan vastuutaan edellisessä rumassa Ottawa-illassa.

– Tunsin, että minulla oli (tappioon) osani ja halusin todella pelata hyvän pelin tänä iltana, suomalainen virkkoi.

– Pidin pelistäni tänä iltana. Haluan olla yhä parempi ja rakentaa sen varaan.

Carolina vastasi nyt huutoon laajalla rintamalla, kun peräti 14 eri hurrikaanipelaajaa merkkautti itsensä pisteille. Heidän joukossaan olivat syöttöpisteen mieheen iskeneet Teuvo Teräväinen ja Eetu Luostarinen, jolle pinna oli NHL-uran ensimmäinen.

Lue myös:

    Uusimmat