Carole Baskin sai vihdoin vankilassa istuvan Joe Exoticin entisen eläintarhan

Dokumentissa näkyy vahvasti  juurikin Joe Exoticin vihanpito Carole Baskinia kohtaan. 

Netflixin ilmiöksi nousseen dokumenttisarja Tiger Kingin päähahmo, tiikerieläintarhan omistava Joe "Exotic" Maldonado-Passage istuu parhaillaan vankilassa tuomittuna eläinoikeusaktivisti Carole Baskinin tilausmurhan suunnittelemisesta ja useiden villieläimiä koskevien lakien rikkomisesta. 

Maldonado-Passage ei tule vastaisuudessa nukkumaan öitään varmastikaan rauhassa, sillä hänen "arkkivihollisensa" Carole Baskin on saanut itselleen miehen eläintarhan, kertoo TMZ:n tuore artikkeli. 

Carole Baskin nimittäin voitti vuosia sitten oikeudenkäynnin Joe Exoticia ja hänen äitiään vastaan, muttei saanut koskaan heiltä korvauksia tuomiosta.

TMZ sai haltuunsa nyt asiakirjoja, joista selviää, Joe Exotic siirsi eläintarhansa hänen äitinsä ja dokumentissa nähdyn tiikeriharrastaja Jeff Lowen nimiin. Selvisi, ettei siirto ollut kuitenkaan lainmukainen, joten tuomari päätti antaa nyt hallintaoikeuden Joe Exoticin eläintarhan Carole Baskinille, jolla on edelleen saamatta lähes miljoona euroa voitetusta oikeusjutusta. 

Liittovaltion tuomarin päätöksessä lukee, että Jeff Lowella on 120 päivää aikaa saada itsensä sekä eläimet pois Joe Exoticin entisestä eläintarhasta. Jeff ja hänen vaimonsa olivat vain kuukautta aiemmin avanneet tarhan uudestaan ja nimenneet sen Tiger King Parkiksi. 

Jeff ja hänen vaimonsa Lauren eivät näytä olevan kuitenkaan huolissaan sen menetyksestä. 

– Olemme odottaneet kauan, että tuomari lopulta kumoaa vuonna 2016 asetetun maansiirron. Olemme kiitollisia, että hän antoi meille aikaa, että saimme valmistella uutta eläintarhaa, Tiger King Parkia Oklahomaan, Thacekville-kasinon taakse, joka on maailman suurin laatuaan, Jeff Lowe kommentoi. 

– Ottaen huomioon se, että Carole käytti yli kaksi miljoonaa euroa vajaan miljoonan euron arvoiseen oikeustaisteluun, niin onnittelemme häntä saamastaan 16 hehtaarin kokoisesta maapläntistä Oklahoman maaseudulla. Se mahdollisuus, että tänne haudattaisiin ihmisten jäänteet, tekee Carole Baskinin olon varmasti mukavasti, pariskunta toteaa TMZ:n haastattelussa viitaten tiettävästi siihen, kun osa väittää dokumentissa Carole Baskinin murhanneen ex-miehensä. 

Lähde: TMZ

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja