Cameron Diaz paljasti: Tästä syystä en hanki lapsia

Näyttelijätähti Cameron Diaz kertoo tuoreessa haastattelussa päätöksestään olla hankkimatta lapsia.

Hollywoodin suosituimpiin näyttelijäkaunottariin lukeutuva Cameron Diaz puhuu elämästään Esquire-lehden elokuun numerossa. 

41-vuotias näyttelijätär avautui haastattelussa muun muassa päätöksestään olla hankkimatta lapsia. 

– Lapsien hankkiminen vaatii paljon työtä. En ottanut sitä vastuuta, että olisin vastuussa oman elämäni lisäksi myös muiden elämästä, nainen kuvailee. 

Good Charlotte -rockyhtyeen kitaristina toimivan Benji Maddenin kanssa keväästä saakka seurustellut Diaz on tunnettu Hollywoodin vapaana sieluna, jota eivät perinteiset perhearvot rasita. Nainen on ehtinyt vuosien varrella deittailla useita viihdemaailman tavotelluimmista komistuksista.

– Vauva on kokopäivätyötä joka päivä kahdeksantoista vuoden ajan. Pidän ihmisten hoivaamisesta ja suojelusta, mutta en ole koskaan tuntenut vetoa äitiyteen, näyttelijäkaunotar kertoo. 

Sekaisin Marista -elokuvan myötä superjulkkikseksi noussut Diaz kertoo haastattelussa myös suhteestaan ikään. Toisin kuin monet muut Hollywood-tähdet, elokuussa 42 vuotta täyttävä ikinuori nainen ei pelkää ikääntymistä.

– Tykkään olla 41-vuotias, rakastan sitä. Tämä on paras ikä, sillä tässä iässä nainen tietää kuinka selviytyä ongelmista, tai hän ei enää välitä niistä. Et ole enää peloissasi, etkä välitä siitä mitä miehet ajattelevat, nainen summaa.  


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja