Mainos

Californication -maratonlähetyksiä kolmena sunnuntaina

Tulevat sunnuntait täyttyvät KinoTV:llä Hank Moodyn naisseikkailuista, kun ruudun valtaavat draamakomedia Californicationin maratonlähetykset.

KinoTV esittää David Duchovnyn tähdittämää draamakomedia Californicationia kolmen tuotantokauden verran maratonlähetyksinä kolmena peräkkäisenä sunnuntaina.

Salaiset kansiot -menestyssarjasta 1990-luvulla kuuluisuuteen noussut David Duchovny, 49, on karistanut agentin roolin visusti taakseen. Californication-sarjassa hän on hypännyt kirjailija Hank Moodyn saappaisiin.

Sarjan päähenkilö Hank Moody on mies, joka hoitaa luovuuden tuskaa irtosuhteilla ja ryypiskelyllä. Hän haikailee ex-vaimonsa perään, mutta siinä sivussa sotkeutuu monenlaisiin naisseikkailuihin, jotka vain entisestään tukaloittavat miehen ahdinkoa.

Vauhdikasta elämää

Duchovnyn esittämä Hank-hahmo ei ole kaukana näyttelijän omasta elämästä. Duchovny on naimisissa oleva kahden lapsen isä, jonka avioliitto ei ole ollut kuitenkaan pelkkää ruusuilla tanssimista.

Duchovny avioitui vaimonsa Téa Leonin kanssa vuonna 1997. Pariskunnan avio-onni kukoisti ja he saivat vuonna 1999 esikoistyttärensä, ja kolmea vuotta myöhemmin odotettu poikalapsi syntyi maailmaan.

Yli kymmenen vuotta kestänyt avioliitto-onni kuitenkin koki kolauksen vuonna 2008, kun elokuussa Duchovny ilmoitti kärsivänsä seksiriippuvuudesta ja hakeutui hoitoon.

Muutamaa kuukautta myöhemmin pariskunta tiedotti asumuserostaan, ja mediassa huhuttiin Duchovnyn olleen kiinnostuneen muista naisista. Näyttelijä kuitenkin kiisti syytökset jyrkästi asianajajiensa välityksellä.

Pariskunnan avioliitto ei kuitenkaan loppujen lopuksi päättynyt ikäviin vastoinkäymisiin, vaan syksyllä 2009 Leon ja Duchovny palasivat jälleen yhteen.

Californication maratonlähetykset KinoTV:ltä kolmena sunnuntaina 21.11. (1.tuotantokausi), 28.11. (2.tuotantokausi) ja 5.12. (3.tuotantokausi). Tilaa televisioruutuusi Californication ja muut huippusarjat PlusTV:ltä.

Artikkelin tarjoaa: Plus TV

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.