Button perui Hamilton-kritiikkiään

McLaren-kuljettaja Jenson Button veti takaisin Saksan GP:n tiimoilta Lewis Hamiltonille antamaansa kritiikkiä sen jälkeen, kun katseli kisan videolta.

Hamilton osui Buttonin autoon hiusneulamutkassa yrittäessään ohitusta. Heti kisan jälkeen Button ryöpytti Hamiltonia.

- Ongelma Lewisin kanssa on se, että hän odotti minun päästävän hänet ohitse. En usko olleeni ainoa henkilö, jota päin hän ajoi tänään. Se on outoa. Kun auto on niin paljon nopeampi, sitä luulisi, ettei hän olisi niin taisteluissa, mutta niin siinä kävi.

- Minä ajan omaa kisaani. Se olisi tylsää, jos me kaikki päästäisimme hänet edellemme, kun hän tulee joukon läpi, Button sanoi.

Hamilton puolustautui sanomalla, että luuli Buttonin päästävän hänet tilanteessa edelleen. Button ymmärsi myöhemmin Hamiltonin näkökulman.

- Nyt kun olen katsonut kisan, ylireagoin mielestäni tuntemuksieni kanssa Lewisin ajoliikkeen suhteen. Ymmärrän, miksi hän ajatteli minun antavan hänelle tilaa. Hämmästyttävää, että pääsimme molemmat läpi siitä mutkista!! Button kirjoitti Twitter-tililleen.

Button piti Saksan GP:tä varsin viihdyttävänä katselukokemuksena.

- F1 esitti tänään hienon show'n. Jatkukoon se pitkään.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja