Bulgarian prinsessa Kalina herättää huomiota muuttuneella olemuksellaan

Bulgarian prinsessa Kalina on nähty toukokuussa 2024 pitkästä aikaa julkisuudessa. Hänen lihaksikas olemuksensa kiinnittää huomiota. 

Bulgarian prinsessa Kalina, 52, nähtiin julkisuudessa toukokuussa 2024 ensimmäistä kertaa vuosiin. Hän osallistui 29. toukokuuta Bulgarian kuningas Ferninand I:n hautajaisseremoniaan Sofiassa, Bulgariassa. 

Edellisen kerran Kalina on nähty julkisuudessa Hello!-lehden mukaan tammikuussa 2020. 

Prinsessan olemus on kiinnittänyt ihmisten huomion, sillä hänen ulkoinen olemuksensa on todella lihaksikas. Hello!-lehden mukaan Kalina on suhtautunut kuntoiluun intohimoisesti jo vuosia. 

Kalina osallistui hautajaisiin aviomiehensä Antonio José ”Kitin” Muñoz Valcárcelin ja heidän poikansa Simeon-Hassan Muñozin kanssa.

2000-luvun alussa Kalina nousi otsikoihin, kun hän näytti käyneen läpi suuren kasvoleikkauksen, jonka seurauksena hänen ulkonäkönsä muuttui radikaalisti. 

Vuosikausia kestäneiden huhuttuja kauneusleikkauksia koskevien spekulaatioiden jälkeen hänen miehensä vahvisti vuonna 2018 Hola!-lehdelle vaimonsa ulkonäön johtuneen onnettomuudesta, joka tapahtui hänen lapsuudessaan 8-vuotiaana ja hän menetti tuolloin kaksi etuhammastaan. 

Vuonna 1999 Kalina hakeutui lontoolaiselle hammaslääkärille korvatakseen rikkinäiset hampaansa kruunuilla, mutta komplikaatioiden jälkeen prinsessa sai infektion, joka levisi hänen nenärustoonsa ja aiheutti tulehduksen pariskunnan ollessa merimatkalla. Näin ollen hän ei päässyt tarpeeksi nopeasti lääkäriin ja infektio eteni ja paheni. 

Prinsessa jouduttiin kiidättämään sairaalaan ja tekemään hätäleikkaus, jotta hänet voitiin pelastaa nopeasti leviävältä infektiolta.

– Se aiheutti kosmeettisia vaurioita, mikä ei ollut tuolloin tärkeää, sillä tärkeintä oli pelastaa silmä ja nenä tulehdukselta, hänen miehensä kertoi aiemmin. 

Kalinan ja Kitinin poika Simeon-Hassan syntyi vuonna 2007. 

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat