Mainos

Bruno-koira lenkkeilee joka päivä kaupungille kilometrien matkan – sama rutiini toistunut jo 12 vuoden ajan

Bruno on pienen kotikylänsä elävä legenda – onpa koiralle pystytetty oma patsaskin.

Bruno tunnetaan kotikaupungissaan Longvillessä, Minnesotassa päivittäisistä lenkeistään kaupungin keskustaan. Lenkkirutiini on kestänyt jo 12 vuotta.

Bruno on pennusta asti ollut hyvin itsenäinen ja reipas koira. Hänen omistajansa Debbie ja Larry LaVallee kertovat yrittäneensä opettaa Brunoa kulkemaan hihnassa, mutta yksin kadulta pentuna löytynyt koira ei enää tottunut hihnassa kulkemiseen.

Siispä 12 vuoden ajan Bruno on kävellyt joka päivä lähes 6,5 kilometriä kaupungin keskustaan, pyörinyt siellä aikansa ja köpötellyt takaisin kotiinsa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

LaValleet kertovat tottuneensa saamaan usein soittoja huolestuneilta kaupungissa vierailijoilta, jotka kertovat heidän löytäneen Brunon. Yhtä lailla he ovat tottuneet luurin päähän laskeutuvaan hiljaisuuteen, kun he kehottavat päästämään Brunon vapaaksi. Bruno kyllä löytää aina kotiinsa.

Tosin ikä on vaatinut veronsa myös Brunon kohdalla – nykyisin hän ei välttämättä enää jaksa lähteä kaupungille joka päivä.

Vuosi sitten koko kylän tuntema Bruno sai arvoisensa patsaan Longvillen pääkadulle. Patsaan kyljessä lukee teksti: ”Longville’s town dog and ambassador” eli suomennettuna ”Longvillen oma koira ja lähettiläs”. Bruno tunnetaankin myös koko Longvillen maskottina.

Video: Tällä koiralla puolestaan on tyyli kohdillaan!

3:29

Lähde: kare11.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.