Mainos

Brother Christmas: "Jos olisin lähtenyt tekemään tätä omalla naamallani, emme istuisi tässä"

Ihmisten auttamiseen saa käytettyä vaikka vuorokauden jokaisen tunnin ja viikon jokaisen päivän, totesi Peter Nymanin ohjelmassa vieraillut hyväntekijänä kunnostautunut Brother Christmas.

Brother Christmas eli Ari Koponen esiintyy julkisuudessa pipo päässä ja irtoparta kiinnitettynä. Jouluhenkinen persoona on auttanut hyväntekijän mukaan luomaan hahmosta brändin, mikä puolestaan helpottaa työtä apua tarvitsevien hyväksi.

– Jos olisin lähtenyt tekemään tätä omalla naamallani, emme istuisi tässä. Saimme luotua hyvän brändin ja pystymme tekemään isommin hyvää.

Vaikka avustustoiminta on kasvanut, Brother Christmas haluaa edelleen pysytellä ja kohdata apua tarvitsevat mahdollisimman tavallisena ihmisenä.

Ennen uraansa hyväntekijänä Brother Christmas ehti työskennellä muun muassa hierojana, vammaisen eritysavustajana ja rahoitusalalla.

Kipinä aloittaa hyväntekeväisyystyö sai alkunsa toissa vuonna Koposen ollessa kotona nuorimman lapsensa kanssa.

– Olin aina halunnut tehdä jotain tällä saralla, mutta ehkä isommat järjestöt eivät tuntuneet omalta ja halusin alkaa tehdä asioita. Ihmiset puhuvat paljon asioista, mutta sitten teot jäävät kuitenkin vähiin.

Aluksi Brother Christmas teki hyväntekeväisyyttä vapaaehtoistyönä. Tänä keväänä hän nosti työstään ensimmäistä kertaa palkan.

Joulun hyväntekijä aikoo viettää perheen kanssa, mutta avustustyön on tarkoitus jatkua jälleen pian juhlapyhien jälkeen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.