Brittitoimittaja katseli F1-kuskin kohtelua ja nosti kissan pöydälle – käsitelläänkö Kimi Räikköstä eri tavalla?

Racing Pointin F1-kuskilla Lance Strollin on ollut viime aikoina vaikeaa moottoriurheilun kuninkuusluokassa. Kanadalaisen käytös Emilia-Romagnan GP:n jälkeen aiheutti runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

F1-toimittaja Lawrence Barretto kertoi esimerkiksi, että huonolla tuulella ollut Stroll vastasi kisan jälkeen neljään kysymykseen yhteensä 23 sekunnissa.

Barretton kollega Chris Medland pohti kuitenkin Twitterissä, kohdellaanko joitakin kuskeja eri tavalla vastaavan käytöksen jälkeen. Medland viittasi vastauksessaan myös paljon sympatiaa ajovirheensä jälkeen saanutta George Russellia monilta rajua kritiikkiä saavaan Romain Grosjeaniin.

– Otan nyt asian esille: Sen lisäksi, että näemme erilaisia reaktioita, kun Russell ja Grosjean kolaroivat turva-auton aikana, näemme erilaisia reaktioita myös, kun Stroll ja Kimi (Räikkönen) antavat surkeita haastatteluja surkeiden kisojen jälkeen, avasi Medland.

– Toinen on ilmeisesti cool, kun häntä ei kiinnosta pas**akaan haastattelu, kun taas toinen on hemmoteltu ja ylimielinen, kun häntä ei kiinnosta pas**akaan haastattelu. Strollin asenne voisi olla parempi, mutta hänellä oli takanaan hirveä kisa. Mielestäni on parempi, että hän on vihainen eikä välinpitämätön, jatkoi toimittaja.

– Joskus on mielenkiintoista, kuinka maineen vuoksi arvostellaan ihmisiä eri tavoin täysin samasta asiasta. Joskus se on reilua – maineet ansaitaan – joskus ei, näki Medland.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat