Muistatko vielä Beverly Hills -tähti Tori Spellingin? Ex-näyttelijä elättää nykyään viisilapsista perhettään erikoisin konstein

Viiden lapsen äiti Tori Spelling pyörittää arkeaan julkisuuden avulla.

90-luvun hittisarja Beverly Hills 90210 teki näyttelijä Tori Spellingistä suositun tv-tähden. Nainen tunnettiin sarjan Donnana. Näyttelijä on ollut uransa alusta asti ristitulessa. Hän sai aikoinaan kovasti arvostelua siitä, että hänen edesmennyt isänsä, tv-moguli Aaron Spelling olisi antanut tyttärelleen roolin suosikkisarjassa.

Myöhemmin tähti kuitenkin kumosi huhut ja kertoi käyneensä koekuvauksissa Donnan roolia varten.

Isä jätti lähes perinnöttä

Aaron Spelling oli oman aikakautensa isoin tv-tuottaja. Miehen jättihittejä olivat muun muassa The Mod Squad, Lemmenlaiva,Charlien enkelit, Dynastia ja muut isot hitit kuten Beverly Hills 90210.

Näyttelijä on puhunut avoimesti vaikeasta suhteestaan vanhempiinsa julkisuudessa. Lapsuuden hän vietti Kalifornian suurimmassa ökykartanossa miljoonäärivanhempiensa ja veljensä kanssa. Isän kuoltua, hän jätti perinnöksi lapsilleen ”vain” 800 000 dollaria, mikä on pieni siivu uransa aikana luomasta jättiomaisuudesta.

Tori Spellingillä on myöhemmin ollutkin suuria talousvaikeuksia, mikä on saanut näyttelijän keksimään luovia ratkaisuja rahoittaakseen elämäntyylinsä. Näyttelijä on puhunut avoimesti siitä, miten vääristynyt kulutustottumus hänellä on, kun hän kasvoi lapsuutensa yltäkylläisyydessä.

Molemmat olivat naimisissa suhteen alkaessa

Spelling tapasi nykyisen miehensä Dean McDermottin elokuvan kuvauksissa. Molemmat olivat tahoillaan naimisissa, mutta he rakastuivat silmittömästi toisiinsa. Pari avioitui vuonna 2006 karattuaan Fijille.

– Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Rakastuin niin kovaa. Sitten huomasin hänellä vihkisormuksen, Spelling kirjoittaa vuonna 2009 julkaistussa elämänkerrassaan.

McDermottonilla on aiemmasta suhteesta yksi lapsi. Dean ja Tori saivat yhdessä vielä viisi lasta lisää.

Liam, 13, Stella, 11, Hattie, 8, Finn, 7, ja Beau, 3.

Perhe on tehnyt useita tosi-tv-sarjoja, joissa on käsitelty heidän elämänsä isoimpia ongelmia sekä kevyitä aiheita, kuten ruoanlaittoa ja lemmikkien hoitoa. Spelling on myös julkaissut useita kirjoja ja tehnyt mainosmarkkinointia sosiaalisessa mediassa. Näyttelijällä on myös ollut keikkoja, ja 90210-sarjan fanit ovat päässeet kohtaamaan idolinsa rahasta.

Uusi tapa tehdä rahaa herättää närkästystä

Tähden uusin tapa työllistää itseään herätti villiä keskustelua sosiaalisessa mediassa. Spelling yrittää myydä virtuaalitapaamisia koronapandemian aikana.  

Hän mainosti Instagramissa 90 dollarin hintaisia virtuaalitapaamisia, joissa fanit pääsevät tähden kanssa juttusille virtuaalisesti. Fanit voivat tallentaa keskustelun ja katsoa sen myös jälkikäteen nauhoitteena.

Useat henkilöt pitivät tempausta törkeänä rahastuksensa kriisin varjolla.

Spelling asuu nykyään Kalifornian ökyalueella perheensä kanssa, jossa asuvat myös muut isot Hollywood-tähdet.

Lue myös:

    Uusimmat