Brittilehti julkaisi naimisissa olevasta Wayne Rooneysta arveluttavia kuvia – vaimo ryhtyi toimiin, futistähti teki nyt kovan hyökkäyksen

Brittilehti The Sun julkaisi hiljattain naimisissa olevasta Wayne Rooneysta jutun, jossa jalkapallotähti kuvattiin vieraassa naisseurassa. D.C. Unitedia MLS-liigassa edustava Rooney syyttää nyt The Sunia hänen lokaamisestaan valheellisella tarinalla.

The Sunin jutussa on useita kuvia Rooneysta ja tummahiuksisesta naisesta. Jutussa haastatellaan silminnäkijää, jonka mukaan Rooney nauroi ja vitsaili naisen seurassa ja meni hänen kanssaan yhdessä hissiin. Rooney oli palannut Vancouverissa joukkueen hotellille yöelämästä, jossa hänellä oli kuvien perusteella niin ikään naisseuraa.

– The Sun julkaisi tällä viikolla etusivun jutun, jossa se antoi vaikutelman, että olisin vienyt tytön takaisin joukkueen hotellille. He tietävät, että se ei ole totta ja etten tehnyt niin. He käyttävät minua ja parheeni nimeä myydäkseen lehtiä, Rooney ärähti sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan tiedotteessa.

Rooneyn mukaan "hänen ja tytön välillä ei tapahtunut mitään", eikä hän mennyt tämän kanssa hissiin. Rooney lisäsi, että yökerhossa ollut seuralainen oli "vain yksi monista, jotka pyysivät nimikirjoituksia ja kuvia".

Rooneyn mukaan The Sun yritti loata vain hänen maineensa. Maailmankuulu futari paalutti jutun vahingoittavan hänen perhettään.

Rooneyn vaimo Coleen Rooney oli kuvattu piakkoin The Sunin jutun jälkeen ilman vihkisormusta. Brittilehtien tietojen mukaan hän oli lentänyt Yhdysvaltoihin selvittämään parin avioliiton tilaa.

– Lehdelle myydyt valokuvat oli valittu ja editoitu luomaan sensaatiomainen ja täysin valheellinen tarina minusta, Wayne Rooney latasi.

Vuodesta 2008 lähtien naimisissa olleilla Wayne ja Coleen Rooneylla on neljä lasta. 

Lue myös:

    Uusimmat