Julkaisi seksikuvan lapsiensa äidistä – supertähti jatkaa kyseenalaisia tempauksiaan

Kovan uran amerikkalaisessa jalkapallossa luonut Antonio Brown on aiheuttanut jälleen kohun. 34-vuotias yhdysvaltalainen julkaisi Snapchatissa kuvan, jossa hänen lapsiensa äiti antaa hänelle suuseksiä sängyssä.

Brown julkaisi kyseisen otoksen julkisella Snapchat-tilillään tiistaina. Miehen Snapchat-tili suljettiin sen jälkeen, ja tapauksesta on käynnistetty tutkinta, Snapchatin tiedottaja kertoi TMZ:lle.

Brownin julkaisema suuseksikuva levisi sittemmin muilla sosiaalisen median alustoilla.

Chelsie Kyriss, jolla on yhteisiä lapsia Brownin kanssa, on julkaissut tiedotteen, jossa hän kertoo olevansa "hyvin tietoinen" miehen julkaisusta. Kyriss väittää toistuvasti pyytäneensä Brownia pitämään yksityiset asiat heidän aiemmasta suhteestaan poissa julkisuudesta.

– Olen ilmiantanut hänen sivunsa ja kaikki kuvansa. Valitettavasti Snapchat on sallinut hänelle uudelleenjulkaisun. Olen hyvin pahoillani kaikkien häntä seuraavien lasten puolesta, jotka seuraavat häntä ja ovat pitäneet häntä roolimallina, Kyriss kertoi.

Kyriss korosti, ettei hyväksy Brownin tekoja, ja muistutti myös lapsistaan.

Kohuja aiheuttanut supertähti

Monia erinäisiä kohuja aiheuttanut Brown on julkaissut aiemminkin kyseenalaista sisältöä Snapchatissa. Hän on muun muassa photoshopannut itsensä samaan kuvaan aiemmin joukkuekaverinaan pelanneen NFL-supertähden Tom Bradyn ex-vaimon Gisele Bundchenin kanssa.

Yhdessä viime vuoden kyseenalaisessa tapauksessa Brown työnsi alastomat pakaransa Dubaissa uima-altaassa naisen kasvojen eteen ja näytteli penistään. 

Brown sai kohujen saattelemana lähtöpassit Tampa Bay Buccaneersista vuosi sitten tammikuussa. Hän lähti joukkueensa pelistä valmentajien kanssa käymänsä kiistelyn jälkeen, kun ottelu oli kesken. Tähti väitti kärsineensä nilkkavammasta, jonka myötä ei pystynyt pelaamaan. Brown on ollut sittemmin ilman seuraa.

Laitahyökkääjänä pelannut Brown on voittanut urallaan NFL:n mestaruuden Super Bowlin. Hänet on valittu NFL:n tähdistöotteluun Pro Bowliin seitsemän kertaa sekä All-Pro-joukkueeseen, johon valitaan kunkin pelipaikan paras, neljä kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja