Brittihovissa aloitetaan tutkinta Meghanin toimista – herttuattaren käytös on puhuttanut jo pitkään

7:15
Tällainen oli herttuatar Meghanin tie Hollywoodista brittihoviin

Entiset työntekijät syyttävät The Times -lehdessä herttuatar Meghania kiusaamisesta. Sussexin herttuaparin tiimissä väitteitä pidetään taas yhtenä pariin kohdistuvana lokakampanjana. Nyt brittihovi aloittaa tutkinnan tilanteesta.

Buckinghamin palatsissa ollaan hyvin huolissaan kiusaamisväitteistä, jotka koskevat herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn entisiä työntekijöitä. Guardian-lehden mukaan brittihovi aloittaa tutkinnan herttuattaren toimista.

– Meidän henkilöstötiimimme aikoo tutkia artikkelissa kerrotut olosuhteet. Henkilöt jotka työskentelivät tuolloin ja myös ne, jotka ovat lähteneet kutsutaan paikalle ja katsotaan jos otamme tästä jotain opiksi, Buckinghamin palatsin harvinaisessa tiedotteessa kerrotaan.

– Kuninkaallisessa perheessä on ollut jo pitkään käytäntönä hyvät työtavat, eikä siellä hyväksytä kiusaamista ja häirintää työpaikalla.

Aiemmin näyttelijänä uraa tehneestä Meghanista liikkui henkilökunnan keskuudessa ikäviä huhuja jo kauan ennen kuin herttuapari päätti jättää brittihovin taakseen ja asettua asumaan Yhdysvaltoihin. Nyt entiset työntekijät kertoivat paljastuksia Meghanista The Times -lehdelle.

Työntekijät olivat kokeneet herttuattaren käytöksen kiusaamiseksi, ja joidenkin kerrotaan jopa murtuneen kyyneliin mahdottomien vaatimusten edessä. Eräs ex-työntekijä luonnehtii Meghanin nöyryyttäneen häntä useissa tilanteissa ja yhden kerrotaan pelänneen kohtaamisia herttuattaren kanssa niin kovin, että tämä oli sanonut työkaverilleen tärisevänsä sen vuoksi.

Harryn ja Meghanin tiimistä kiistettiin herttuattareen kohdistuneet kiusaamissyytökset. Parin tiedottajan mukaan kyseessä on jälleen yksi herttuapariin kohdistettu lokakampanja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja