Brittihovin kerrotaan oleva totaalisen väsynyt prinssi Harryn lausahduksiin: "Loputonta saippuaoopperaa"

Kuningatar Elisabet täyttää 96 vuotta – tällainen on ollut monarkin raskas vuosi 4:58
Kuningatar Elisabet täytti 96 vuotta - tällainen on ollut monarkin raskas vuosi.

Prinssi Harryn lausuntoja ei katsota brittihovissa hyvällä.

Kuninkaallisen perheen kerrotaan olevan väsynyt prinssi Harrya ympäröivään loputtomaan "saippuaoopperaan". 

Harry kertoi aikaisemmin tällä viikolla yrittävänsä varmistaa kuningatar Elisabetin olevan suojeltu ja että hänen ympärillään olisivat niin sanotusti "oikeat ihmiset". Tapauksen myötä kuninkaallisasiantuntijat vertasivat prinssin elämää seurapiiritähti Kardashianeihin

Prinssi William ja herttuatar Kate työskentelivät kuningatar Elisabetin 96-vuotissyntymäpäivänä Lontoossa, jossa heidän täytyi Daily Mailin mukaan väistellä epämieluisia kysymyksiä liittyen Harryn tuoreisiin videohaastattelun lausuntoihin Elisabetin turvallisuuteen.  

Harryn kiistanalainen kommenttinsa aiheutti närää erityisesti brittimediassa. Daily Mailin mukaan prinssin kommentti aiheutti pilkaa sen vuoksi, että Harry on asunut vaimonsa Meghanin kanssa viimeiset kaksi vuotta ulkomailla, jonka lisäksi hän on aiheuttanut isoäidilleen sydänsuruja erinäisillä kohuillaan.

Elisabet nautti juhlapäivästään tunnetun hillitysti Sandringhamissa. Hänen nähtiin ajavan autollaan Norfolkin kiinteistönsä pihamailla. Kuningatar oli sonustautunut aurinkolaseihin, jonka lisäksi hän oli kietaissut päähänsä huivin. Seurakseen hän oli ottanut henkivartioiden lisäksi rakkaat koiransa.


Lue myös:

    Uusimmat