Brittien uintijoukkueen sisällä raju selkkaus – tähtiuimari riehui olympiavoittajan silmäkulman auki

Ison-Britannian uintijoukkueen tähtiuimarit Adam Peaty ja Luke Greenbank ottivat yhteen uintijoukkueen harjoitusleirillä, kertovat brittimediat ja Reuters.

Medioiden mukaan uintimaajoukkueen harjoitukset päättyivät ikävissä merkeissä, kun Peaty ja Greenbank ottivat yhteen. Olympiavoittaja Peaty sai yhteenoton yhteydessä viiltohaavan silmäkulmaansa.

The Sunin mukaan tilanne olisi saanut alkunsa siitä, kun Peaty olisi kommentoinut Greenbankin uimarityttöystävää Anna Hopkinia, mutta Peaty kiisti tiedon The Timesille. 

– Minun ja Luken välit on kunnossa. Meillä oli pieni kiista raskaiden harjoitusten jälkeen, mutta kättelimme heti pienen jännitteen jälkeen. Minulla ei ole hajuakaan, miten Anna on vedetty tähän mukaan. En edes maininnut hänen nimeään, ja tämä on epäreilua hänelle, Peaty toteaa.

The Timesin haastatteleman silminnäkijän mukaan kyse ei ollut edes nyrkkitappelusta, vaan Peatylle raivostunut Greenbank oli heittänyt joukkuetoveriaan harjoitusvälineellä.

– Ei ollut lyöntejä. Adam teki jonkun huomatuksen, jonka Greenbank kiisti ja heitti harjoitusvälineellä Adamia. Viiltohaava ei ollut tahallinen, silminnäkijä kertoo.

Britannian uimaliitto vahvisti Peatyn ja Greenbankin välikohtauksen, jonka urheilijat saivat sovituksi nopeasti. Liiton mukaan Peatyn haava ei vaatinut tikkejä.

Lähteet: BBC, Reuters & The Times.

Lue myös:

    Uusimmat