Britney Spearsin pojat ovat avoimia sovinnolle – asuvat tätä nykyä isänsä kanssa Havaijilla

Poptähti Britney Spearsin pojat, Sean Preston, 18, ja Jayden James, 17, ovat tällä hetkellä avoimia sopimaan äitinsä kanssa. 

Poptähti Britney Spears, 42, puhui äskettäin puhelimessa hänen ja ex-miehensä Kevin Federlinen, 46, poikien Sean Prestonin, 18, ja Jayden Jamesin, 17, kanssa ja pojat ovat valmiita korjaamaan välit äitiinsä. Asiasta kertoi Federlinen asianajaja Mark Vincent Kaplan Entertainment Tonightille 25. kesäkuuta julkaistussa lausunnossa.

– Sovinnonteko ja ihmissuhteiden yhdistäminen ovat vaikeita ja vievät aikaa. Ne ovat joskus monimutkaisia ja aina pitkä prosessi. Prosessi ei ole oikeastaan alkanut, saati [saatu] päätökseen, Federlinen asianajaja Kaplan kertoi ET:lle.

Britney Spears jakoi poikiensa kanssa kuvan Instagramissa 5. elokuuta vuonna 2019.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyvä asia on se, että pojat näkivät äitinsä voivan hyvin ja halusivat puhua hänen kanssaan. Britneyn ja hänen poikiensa välillä on ollut jonkin verran puhelinyhteyttä, ja mielestämme se on askel oikeaan suuntaan, Kaplan jatkoi. 

Spears suostui siihen, että Sean ja Jayden muuttavat isänsä kanssa Havaijille vuonna 2023. Federline ja hänen nykyinen vaimonsa Victoria Prince päättivät muuttaa sinne toukokuussa 2023.

– Se on tilaisuus Kevinille ja hänen vaimolleen, ja pojat ovat valmiita pääsemään pois Los Angelesin mikroskoopin alta, Kaplan kertoi tuolloin People-lehdelle.

Federline, Sean ja Jayden avautuivat poikien vieraantumisesta äidistään ITV Newsin haastattelussa vuonna 2022.

– Pojat ovat päättäneet, etteivät he tapaa häntä juuri nyt, Federline sanoi syyskuussa 2022 ja totesi, että pojat päättivät olla osallistumatta Spearsin häihin Sam Asgharin kanssa aiemmin samana kesänä.

Federlinen luvalla haastattelussa tuolloin mukana ollut 15-vuotias Jayden sanoi, että hänen ja hänen isoveljensä ”turvapaikka” oli isänsä luona.

– Olemme molemmat kokeneet niin paljon paineita menneisyydessä, että tämä on nyt turvallinen paikka, jossa voimme käsitellä kaikkia kokemiamme tunnetraumoja, Jayden sanoi tuolloin. 

Jayden kuitenkin lisäsi, että toivoi tekevänsä sovinnon äitinsä kanssa tulevaisuudessa.

– Uskon tietenkin 100-prosenttisesti, että tämä voidaan korjata. Se vain vie paljon aikaa ja vaivaa. Haluan todella nähdä hänet uudelleen, Jayden jatkoi. 

Spears ja Federline tapasivat kesällä 2004 ja avioituivat saman vuoden syyskuussa. Spears haki kuitenkin eroa vuonna 2006. 

Lue myös:

    Uusimmat