Britney Spearsin ex-mies pidätettiin vainoamisesta epäiltynä

Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta – C Morella nähtäväuutuusdokumentti valaisee tapausta 2:59
Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta marraskuussa 2021.

Mies on ollut tekemisissä viranomaisten kanssa useaan otteeseen.

Poptähti Britney Spearsin  entinen aviomies Jason Alexander on pidätetty vainoamisesta epäiltynä, kertoo TMZ.

Sivuston tietojen mukaan mies otettiin poliisiin huomaan keskiviikkoaamuna, ja hän on parhaillaan putkassa Tenneseessä. TMZ:llä ei ole tietoa siitä, onko Alexanderin vapauttamiselle määrätty takuusummaa tai milloin tämän on määrä saapua oikeuden eteen. Uutisesta ei myöskään käy ilmi, liittyykö pidätys jollain tavalla Spearsiin.

Spears ja Alexander avioituivat Las Vegasissa vuonna 2004, ja heidän liittonsa kesti vain 55 tuntia. Alexanderille määrättiin viime vuonna kolmen vuoden lähestymiskielto Spearsia kohtaan miehen tunkeuduttua poplaulajan kotiin Spearsin ja tämän nykyisen puolison Sam Asgharin hääpäivänä kesäkuussa 2022.

Tuolloin Alexander tunkeutui Spearsin kotiin inttäen, että hänen on päästävä puhumaan laulajan kanssa. Hänellä oli välikohtauksen ajan käynnissä Instagram-livelähetys.

Viranomaisten mukaan veitsen kanssa aseistautunut Alexander pääsi aina Spearsin makuuhuoneen ovelle saakka, kunnes hääjärjestelyjä hoitaneet työntekijät tulivat väliin, veivät miehen ulos talosta ja pitivät aloillaan aina poliisin saapumiseen saakka.

Lähestymiskiellon lisäksi Alexander tuomittiin tapauksen myötä 128:n päivän vankeuteen.

 

Lue myös:

    Uusimmat