Britney Spearsin veitsivideot saivat aikaan yllättävän ilmiön, joka auttoi talousvaikeuksien kanssa paininutta rekvisiittaliikettä

Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan 11:04
Katso myös: Tällaisin sanoin Britney Spears puhui 13 vuotta kestäneestä holhouksestaan vuonna 2021

Britney Spearsin veitsivideot synnyttivät yllättävän ilmiön losangelesilaisessa rekvisiittaliikkeessä.

Poptähti Britney Spears  nousi viime viikolla otsikoihin jaettuaan Instagram-tililleen videoita, joissa hän tanssii kahta suurta veistä heilutellen. Laulajan jakamat videot herättivät huolta hänen hyvinvoinnistaan, ja Page Sixin mukaan poliisi kävi tekemässä Spearsille hyvinvointitarkastuksen keskiviikkona 27. syyskuuta.

Spears itse selitti Instagram-tilillään imitoineensa veitsivideoillaan laulaja Shakiran taannoista esitystä VMA-gaalassa. Lisäksi hän kirjoitti, etteivät videolla nähtävät veitset ole oikeita.

– Tiedän, että säikäytin kaikki viimeisimmällä postauksellani, mutta nämä ovat feikkiveitsiä, jotka tiimini vuokrasi Hand Prop -liikkeestä Los Angelesista. Nämä eivät ole oikeita veitsiä. Kenenkään ei tarvitse olla huolissaan tai soittaa poliisille, Spears kirjoitti videonsa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Poptähden veitsivideoiden on nyttemmin kerrottu saaneen aikaan yllättävän ilmiön, joka on hyödyttänyt erityisesti yhtä tahoa: Hand Prop -rekvisiittaliikettä.

Viihdesivusto TMZ kirjoittaa, että Hand Prop -rekvisiittaliikkeen, josta Spearsin tiimi väitetysti vuokrasi videoilla näkyvät veitset, myynti kasvoi roimasti sen jälkeen, kun laulaja mainitsi liikkeen nimen Instagramissaan.

Los Angelesissa sijaitsevan rekvisiittaliikkeen päällikkö kertoo TMZ:lle, että ilmiö on auttanut liikettä talousvaikeuksien keskellä. Hänen mukaansa liike ajautui talousvaikeuksiin Hollywoodin lakkojen aikana, ja Spearsia on osittain kiittäminen liikkeen pelastamisesta.

Päällikön mukaan liikenne rekvisiittaliikkeen verkkosivuilla sekä liikkeeseen soitetut puhelut ovat kaksinkertaistuneet sen jälkeen, kun Spears mainitsi liikkeen Instagramissa.

Päällikkö kertoo, että rekvisiitan, erityisesti veitsien, vuokramyynti on noussut 50 prosenttia. Hänen mukaansa kaikki myyntiosaston työntekijät ovat saaneet puheluita, joissa on tiedusteltu laulajasta ja tämän veitsistä.

Päällikön mukaan liikkeessä onkin viime päivinä soinut taukoamatta Spearsin musiikki.

Lue myös:

    Uusimmat