Mainos

Mitä ihmettä Britney Spearsin somessa tapahtuu? Fanit ja äiti huolissaan laulajasta: "Tämän on pakko olla ihmisoikeusrikos"

Britney Spearsin fanit ovat huolissaan laulajasta huomattuaan tämän Instagramissa jotakin kummallista. 

Teininä poptähteyteen singahtanut laulaja Britney Spears on taistellut mielenterveytensä kanssa jo vuosia, mutta nyt tähden fanit ovat huolissaan uudesta ilmiöstä. Huoleen on yhtynyt jopa Spearsin äiti Lynne Spears

Eräs Britney-fanitili huomautti Twitterissä, että Spearsin somekuvista ja videoista katoaa kommentteja. Cheatsheetin mukaan osa kommenteista katoaa melkein heti niiden julkaisun jälkeen. 

Erikoista tapauksessa on, että katoavat kommentit ovat positiivisia ja kannustavia, ja jäljelle jää lähinnä syyttäviä ja negatiivisia. 

Hämmentyneet seuraajat ovat epäilleet, että kummallisen toiminnan takana olisi Spearsin itsensä sijasta tämän taustatiimi – jota johtaa laulajan isä, Jamie Spears.

Laulaja kävi vuosina 2007-2008 läpi suurta huomiota herättäneen hermoromahduksen, jonka seurauksena brändi määrättiin isä Spearsin valvontaan. Nyt somessa pohditaan, voisiko isä tiimeineen ohjailla Spearsin someilmettä saadakseen tyttärensä elämän vaikuttamaan holtittomalta ja pitääkseen langat omissa käsissään. 

Laulajan fanit ovat vaatineet tälle itsenäisyyttä lähes koko holhouksen ajan Free Britney -kampanjalla, ja nyt esiin nousseet some-epäilyt vauhdittivat taas kampanjaa.

– Kuinka pitkään tämä saa vielä jatkua? Tämän on pakko olla ihmisoikeusrikos, kummastellaan mahdollista kontrollointia Spearsin fanitilillä

Lynne Spears turvautui toukokuussa oikeuteen ja vaati saada nähdä tyttärensä terveyttä ja uraa koskevat dokumentit varmistuakseen, ettei tämän isä toimi tyttären edun vastaisesti. Viime viikolla Spears kertoi fanijulkaisun kommenteissa pitävänsä sometapahtumia outoina. 

– Kommentoin itse (Britneyn sometilille) jotakin, ja kun yritin myöhemmin löytää kommenttini uudelleen, kaikki oli sekaisin, enkä löytänyt omaani, vaikka juuri julkaisin sen, Lynne ihmetteli. 

Myös Britney itse on pyytänyt useasti holhouksen päättämistä ja kommentoinut haluavansa elämänsä takaisin. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja