Neljä ihmistä kuoli jätevesilaitoksen räjähdyksessä Bristolissa – poliisi on julistanut tapahtuman vakavaksi onnettomuudeksi

Britanniassa Bristolin lähistöllä Avonmouthissa neljä ihmistä on kuollut jätevesilaitoksella tapahtuneessa räjähdyksessä, paikallinen poliisi kertoo. Asiasta uutisoivat muun muassa BBC, Guardian ja paikallismedia Bristol Live.

Poliisin edustajan Mark Runacresin mukaan kuolleista kolme oli Wessex Waterin vesilaitoksen työntekijöitä ja yksi oli urakoitsija. Lisäksi yksi ihminen loukkaantui, mutta hänen vammojensa ei uskota olevan hengenvaarallisia.

Räjähdys tapahtui kemikaalisäiliössä, jossa säilytetään jätevedestä valmistettua lannoitetta. Lähistöllä asuville ihmisille ei poliisin mukaan ole aiheutunut räjähdyksestä vaaraa.

Poliisi on julistanut tapahtuman vakavaksi onnettomuudeksi. Räjähdykseen ei poliisin mukaan liity epäilyä terrorismista.

Lähistöllä olleet ihmiset ovat kertoneet medioissa kuulleensa kello 11.20 aamupäivällä paikallista aikaa erittäin voimakkaan räjähdyksen, joka sai rakennukset tärisemään. Tapahtumapaikalta on julkaistu kuvia, joissa näkyy vaurioita saanut suuri säiliö.

Juttua päivitetty kauttaaltaan uusin tiedoin kello 20.05.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja