Brigitte Bardot sai tylyn vastaanoton Kanadassa

Ranskalainen elokuvalegenda Brigitte Bardot sai tylyn vastaanoton saapuessaan Kanadaan protestoimaan maan harjoittamaa hylkeenpyyntiä.

Bardot kertoo olevansa erityisen pettynyt siitä, ettei maan pääministeri Stephen Harper suostunut tapaamaan häntä.

- Matkustin rankan matkan vain todetakseni, ettei pääministeri tapaa minua. Olen erittäin pettynyt. Hän ei puhunut kanssani edes puhelimessa, Bardot kertoo.

Bardotin mukaan hänen saamansa kohtelu tullissa ei ollut paljon parempi. Filmitähteä pidäteltiin tullivirkailijoiden huomassa yli kaksi tuntia.

- Ehdin jo ajatella, että he käännyttävät minut takaisin. Jouduin maksamaan jonkun sortin lunnaat ja he antoivat minun tulla maahan kahdeksi päiväksi. Luulen, että olen hermostuttanut maan hallitusta ja he yrittävät nyt vuorostaan hermostuttaa minua, Bardot summaa.

Bardot vieraili Kanadassa jo vuonna 1977 samalla asialla – vastustamassa hylkeenpyyntiä. Kanadan viranomaisten mukaan Bardotin, joka tunnetaan kenties parhaiten elokuvasta Ja Jumala loi naisen, taistelu hylkeenpyyntiä kohtaan on jatkunut jo tarpeeksi kauan.

- Ajattelimme, että tämä juttu vain jatkuu ja jatkuu eikä ole mitään syytä antaa asialle enempää näkyvyyttä, joten pääministeri päätti, ettei hän tapaa Bardotia, Steven Outhouse linjaa.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat