Mainos

Breitbartin rääväsuinen toimittaja Yiannopoulos eroaa seksipuheiden takia – "Pedofilia ei ole kiinnostusta 13-vuotiaaseen"

Yhdysvaltalaisen Breitbart-uutissivuston toimittaja Milo Yiannopoulos on ilmoittanut eroavansa työstään, kertovat muun muassa Washington Post ja CNN. Eron syynä ovat Yiannopoulosin kommentit, joissa hänen katsotaan puhuvan hyväksyvästi seksistä aikuisten miesten ja poikien välillä. 

Yiannopoulosin puheet tulivat julki kahdella videolla. Yhdellä niistä Yiannopoulos vaikuttaa puhuvan ymmärtäväisesti seksisuhteista aikuisten miesten ja 13-vuotiaiden poikien kanssa. 

– Pedofilia ei ole seksuaalista kiinnostusta 13-vuotiaaseen, joka on seksuaalisesti kypsä. Pedofilia on kiinnostusta lapsiin, jotka eivät ole saavuttaneet murrosikää, hän sanoo tiedotusvälineiden mukaan videolla. 

Yiannopoulosin mukaan videoita on editoitu harhauttavasti. Hän sanoi CNN:lle, että hän viittasi puheella 13-vuotiaista ikään, jolloin hän itse menetti poikuutensa. 

Breitbartin päätoimittaja Alex Marlow kutsui Yiannopoulosin puheita kamaliksi. 

Nykyään presidentti Donald Trumpin neuvonantajana toimivat Stephen Bannon palkkasi Yiannopoulosin Breitbartiin vuonna 2014. Yiannopoulos tunnetaan muun muassa naisia, muslimeja ja mustia loukkaavista teksteistään.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.