Brawn: Ferrarilla isoimmat parannukset koskaan

Ferrarin F1-tallin tekninen johtaja Ross Brawn sanoo, että italialaistalli on viime kuukausina kehittynyt huimasti.

- Olemme ottaneet Ferrarilla parin viimeksi kuluneen kuukauden aikana suurimpia kehitysaskelia, joita olen koskaan ottanut tallissa kauden aikana, Brawn totesi kaksoisvoittoon päättyneen Saksan GP:n jälkeen.

Kolmessa viimeisimmässä osakilpailussa Ferrari on ottanut 52 pistettä 54:stä mahdollisesta. Lähin kilpakumppani Renault on samaan aikaan jäänyt 28 pisteeseen.

- Meillä oli täällä uusittu takajousitus. Saimme joitain kehitysosia jousitukseemme jo pari kisaa sitten. Meillä on ollut parissa viime kisassa hyvä vire. Otimme erittäin hyviä kehitysaskelia automme kanssa muutama kisa sitten. Ne eivät välttämättä silloin vielä suoraan näkyneet, koska emme olleet rengastilanteemme suhteen vielä aivan selvillä. Jokaisella rintamalla Ferrarin väli tekee fantastista työtä auton kehittämiseksi, Brawn kiitteli Saksan GP:n jälkeen.

Renault-kuski Fernando Alonso johtaa MM-sarjassa Ferrarin Michael Schumacheria 11 pisteellä, kun kuusi kisaa on ajamatta. Mestaruus on nyt siis Schumin omissa käsissä, sillä voittamalla loput kisat on hän varmuudella mestari.

- Tämä oli tärkeä askel meille sekä matemaattisesti että psykologisesti. En esitä, että kyseessä olisi ollut mahtava kisa, mutta tulos oli mahtava, Brawn sanoi.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat