Lionel Messi latoi suoraa tekstiä dramaattisen MM-ottelun tuomaritoiminnasta – "Kaikki näkivät, miten hän toimi"

Lionel Messi tuohtuneena:"Tuollaisia tuomareita ei pitäisi olla näin isoissa otteluissa" 0:43
Lionel Messi antoi suoraa palautetta Hollanti-ottelun tuomaritoiminnasta.

Argentiinan supertähti Lionel Messi ei ollut lainkaan tyytyväinen Hollanti-puolivälierän tuomaroineen Antonio Mateu Lahozin toimintaan.

Hollannin ja Argentiinan MM-puolivälieräottelu oli yksi turnauksen kiihkeimmistä. Ottelun aikana esille nousi kuitenkin päätuomari Antonio Mateu Lahoz, jolla oli vaikeuksia pitää peliä näpeissään.

Lahoz antoi ottelussa hurjat 18 varoitusta. Espanjalaistuomarin otteet eivät miellyttäneet Lionel Messiä, joka latoi suorat sanat Lahozista ottelun jälkeen.

– En halua puhua tuomarista, koska siitä saa sanktioita. Et voi kuitenkaan sanoa tuomarille mitään, sillä saat varoituksen ja se vaikuttaa seuraavaan otteluun, Messi kritisoi.

Lahoz on Messille jo entuudestaan tuttu supertähden La Liga -vuosilta. Messin mukaan kehnot otteet eivät tulleet yllätyksenä.

– Kaikki näkivät, miten hän toimi. Pelkäsimme tätä jo ennen ottelua, koska tunnemme hänet. FIFA:n tulisi reagoida. Tuollaisia tuomareita ei voi olla näin isoissa otteluissa. Nämä ovat tärkeitä otteluita, joten tuomareidenkin pitää olla samalla tasolla, Messi vaahtoaa.

Tunteet kuumenevat! Leandro Paredesin epäurheilijamainen temppu raivostutti Hollannin vaihtopenkin 1:20
Argentiinan ja Hollannin MM-puolivälieräottelu oli kuumatunteinen.

Lue myös:

    Uusimmat