Robbie Williamsin huhutaan esiintyvän hittielokuvan jatko-osassa – näin Hugh Jackman kommentoi

Huhujen mukaan Hugh Jackman olisi järjestänyt roolin Robbie Williamsille.

Laulaja Robbie Williams saattaa parhaillaan valmistautua ensimmäiseen elokuvarooliinsa. Huhujen mukaan hän on saanut roolin The Greatest Showman -elokuvan jatko-osasta.

Brittimediat kertovat, että alkuperäisen The Greatest Showman -elokuvan päätähti Hugh Jackman olisi tarjonnut Williamsille roolia. Kaksikko esiintyi hiljattain yhdessä Lontoossa, kun Jackman kutsui Williamsin kanssaan lavalle The Man. The Music. The Show. -kiertueellaan. Jackmanin on kerrottu olleen hyvin vaikuttunut Williamsin lahjakkuudesta.

– Hugh haluaa heille yhteisen musiikkinumeron The Greatest Showman -elokuvan jatko-osaan, lähteet kertovat.

– Hugh ja muut pysyttelevät vaitonaisina, kunnes sopimukset Foxin kanssa varmistuvat, mutta hän tuottaa elokuvan, joten hänellä on päätösvaltaa roolitukseen. Olisi hauskaa, jos Robbie tekisi edes yhden numeron.

Metro-uutissivuston mukaan Jackman on kuitenkin kiistänyt valmistelevansa Williamsille roolia.

– Juttu ei pidä paikkaansa, tähden edustaja viestitti.

Vuonna 2017 ilmestynyt The Greatest Showman oli valtava menestys, joka keräsi maailmanlaajuisesti 435 miljoonan dollarin eli noin 390 miljoonan euron lipputulot. Samalla se nousi historian kolmanneksi tuottavimmaksi musikaaliksi.

Elokuvan ohjaaja Michael Gracey kertoi helmikuussa, että jatko-osasta keskustellaan.

– Kun elokuvasta tulee näin suuri menestys, on luonnollista, että jatko-osalle on tilausta. Keskustelut ovat alkaneet ja työstämme sitä parhaillaan.

Lue myös:

    Uusimmat